Dragon Hunter Creative Commons License 2012.09.06 0 0 2329

Te ki a francnak képzeled magad? Milyen jogon kritizálod a nőket? Mit tudsz Te arról, hogy miért koszosabb a köppenyünk mint amilyennek kellene lennie?

Te nem vagy Pennys az látszik vagy annyira jól titkolod a segg nyalásoddal, hogy az már fáj! Végig néztem az összes hozzászólásodat, gratulálok!
Kis senki házi zéró alkat, aki a életkoránál fogva sem lehetett még sorkatona sem. Egy gyerek vagy még, egy kis majom! Mit képzelsz igazából magadról? Azt, hogy Te vagy a kis mazohista aki mindent eltűr csak, hogy végre munkát kapjon? Nézd már vissza a hozzászólásaidat és mindenkinek ezt ajánlom, mert biztosan elgurult a gyógyszered!
Én vágnálak be legelsőként a honvédség köreibe, de megnyugtatlak az elyen senkiháziak miatt szűntették meg többek között itt nálunk a sorkatonai szolgálatot! Neked kéne fogkefével wc-t takarítani, de Te lennél az első aki sírva menne panaszkodni a feljebbvalójához! Akkoriban nem volt divat a segg nyalás kis öreg!
Eltudlak képzelni a jövőben vagy akár most, igaz még munkád sincs! Hazamész, sör, vacsora az asztalra a nő meg ugráljon körbe mert azért van!
Figyelj csak, inkább befizetlek egy hivatásos szadistához oda menj okoskodni, de ezen az oldalon egy normális hozzászólásod sincs.