"Okta" Creative Commons License 2012.09.06 0 0 7554

Hogy is van ez? Egy Tenerés be/elírása miatt megy a viszálykodás meg az egymásnak ugrás - aztán a Tenerések (Taki, Taro, Mistral) rajtunk röhögnek??? Átlátok én ám a szitán! Ezek bomlasztanak! :-DDD

 

A márkaklubokkal kapcsolatban már sokszor leírtam a véleményem: szerintem motoroso klubként nem tud működni egy márkaklub sem! A ritka típusok tulajdonosainak összetétele talán homogénebb, ezért lehet "klubosabb" a csapat, de aki ismer igai MC-ket, az tudja, hogy miről beszélek.

 

Az Africa Twines dologhoz egy kevés dolgot írnék én is: ismerem Tibit és Balázst is - mindkettőnek vannak hibái ;-) de ezekkel együtt elfogadom őket. Jó srácoknak, igazi motorosoknak és a barátaimnak tartom őket: ez utóbbit szeretném a továbbiakban még sokáig, hogy így legyen.

(Szerintem csak be akarják bizonyítani a tételt, hogy a párkapcsolatok hétévente kerülnek válságba. :-D)

Amit külsősként látok: X éve közösen elkezdték a klubot, mert szerettek volna egy ilyet. Az, hogy nem egyformán képzelik el a klub működését, nem meglepő: ez természetes, nem vagyunk egyformák. Ez most jött ki. Ahogy Tibi is írta: nincs ezzel semmi baj, lehet több klub is - csak le kell ülni megbeszélni a részleteket felnőtt módon, hogy ne legyenek ilyen nézeteltérések és a jó kapcsolat megmaradjon.

Ahogy lehetőségeim engedik, mindkettejükkel a jövőben is szívesen megyek túrázni, gurulni, stb.

Ennyi, napá. :-)