Padre 999 Creative Commons License 2012.09.10 0 0 4195

Kedves Lakótársak!

 

Mára virradóan feltörtek pár tárolót az SRII D-épületében és elvittek pár értékes dolgot... Többek közt a képen látható kerékpárt is...

 

Az igazán bosszantónak azt tartom, hogy közel (vagy több mint) egy éve befizettem egy összeget (gondolom többed magammal) hogy lecserélik a zárakat ill. zárhatóvá teszik a garázst a tárolót és a bejáratot. Ez azóta sem történt meg! Ez azért is sajnálatos mert a zárható tároló ajtó már elég lehetett volna a mai betörés elkerüléséhez... Így viszont igen jelentős kár ért!

Remélem legközelebb nem a garázsban álló autókat kezdik el felnyomni... (mint ahogyan azt 2 éve már egyszer megtették...)

 

Ez ügyben kérek segítséget, kiből lehet kihajtani a már kifizetett zárcserét?

 

Eddig az volt az indok, hogy amíg nem fizeti ki mindenki a zárcsere árát addig nem csinálják meg... de úgy gondolom ezt meg kellene fordítani aki még nem fizette ki a zárcserét azt tegyük érdekeltté azzal hogy nem kap kulcsot amíg nem fizeti ki a részét. Aztán hogy addig az utcán parkol vagy nem használja a kocsit, esetleg a távirányítóval jár be a garázsba az már nem igazán érdekel.... de pár renitens miatt nem szeretnék több kárt szenvedni!