Törölt nick Creative Commons License 2012.10.26 0 0 6216

Sziasztok!

 

Hasonló problémával küzdöttem, mint Ti és miután sikerült megszabadulnom a túlsúlytól, utána elvégeztem az aerobik edzői tanfolyamot. Létrehoztam egy oldalt, amivel segíteni szeretnék bárkinek, akinek szüksége van rá!

 

Az oldalam rövid bemutatása:

 

Először is szeretném leírni, hogy miért is jött létre ez az oldal. Személy szerint egészen kiskoromtól kezdve, súlyproblémával küzdöttem és ebből kifolyólag rengeteg problémával kellett szembe néznem (csúfolás; nem vagyok elég jó; mért bántanak folyton stb..)
Ezek után egyszer csak elegem lett az egészből és őrült módjára elkezdtem sportolni, ami végül az életem részévé vált. Sikerült leadnom több mint 30 kilót és 2011-ben elvégeztem az aerobik edzői képzést.
Amitől az oldal ötlete megfogalmazódott, hogy akkor nagyon jó lett volna, ha van egy fórum, ahol a problémáimat el tudom mondani, tanácsokat kérni vagy csak szimplán beszélgetni olyan emberekkel, akik hasonló dologgal küzdenek.
Szeretném, ha ez az oldal lehetőséget adna a fent említett dolgokra és egy nagyon jó kis közösséget tudna kovácsolni, akik nem egymás ellen vannak, hanem egymásért!

 

Ha érdekesnek találod, kérlek, látogass el erre a facebook oldalra és lájkold:

 

https://www.facebook.com/TaposdLaposraAHasadat