Ho anyó Creative Commons License 2012.11.09 0 0 11411

Apró tévedésedet kell kijavítanom. Ez a topic nem a magyarság sorskérdéseivel foglalkozik, hanem a magyarországi antiszemitizmussal.

 

Kétségtelen, hogy a magyar történelemnek csak egy kis hányadát teszik ki a magyar zsidóság és azzal történtek. Lásd be viszont azt is, hogy ez a vallási réteg, a legjobbkor tünt fel a magyar történelem lapjain.

Ha ugyanis bátran szembe akarunk nézni a győzelmeinkkel/kudarcainkkal akkor ez a zsidó hogyishívják a legjobbkor érkezett. Mert ugye győzelmekről nem tudunk hosszan értekezni, - de a kudarcaink értékelésénél óhatatlanul is beléjük ütközik az ember. A "bűnbakképzés" lassan a rendszerváltás egyik "húzóágazatává" lépett elő.

Gondolj bele. Amikor Antallék szétverték a tsz rendszert, privatizáltak, megjelentek a külföldi bankok az országban, kölcsönöket adtak önkormányzatoknak, vállalkozásoknak, magánszemélyeknek, Aztán visszakérték kamatostuil ezeket a kölcsönöket, ami persze fájt a hitelfelvevőknek. Akkor meglódult ez az "iparág" és tele szájjal lehetett szidni a .........kat.

 

Itt, ebben a topicban , nem kell sokat visszalapoznod, találsz nem egy olyan bejegyzést, hogy bizony Hitlerék félmunkát végeztek, ki kellett volna irtani az összes .........t.

Még belegondolni is rossz, mi lenne nélkülük. Maradnának a kövér uzsorás cigányok, vagy a komcsik/libsik (nem sok) akik privatizálták az országot.(Az elvakultakat persze cseppet sem zavarja. hogy a nagy privatizálást (lásd állami földek földbérletbe adása) a  mai kormány alatt hajtották végre, de ez csak apróság.

Előzmény: Straniero..71 (11408)