pririmami Creative Commons License 2012.11.13 0 0 35

Kedves Fanni Trixi, fogadd üszínte mélyről jövő részvétemet.

 

Tudom, most nem vígasztal semmi, de leírom a mi esetünket. 13 éves basset hound nagyon öregnek számít, általában 9-10 év. 13 évesen már kihullotak a fogai, de töretlen életkedvvel üldözte a macskát, madarat. 2 hét alatt robbant le, hasnyálmirigy rák. A doktornő mindent megtett, de amikor felnyitotta, tudtuk vége van. Képzeld el én mozgásomban sulyosan sérült vagyok, a család tagok természetesen rohannak, élik az életüket de az én kis bassetom mint az árnyékom.

Ki fogsz nevetni, és bolondnak tartasz, de mikor haldoklott letakartam a tükröket, kikészítettem a halotti leplét. A doktornő ugy altatta el, hogy utoljár még megnyalt és én is meg tudtam puszilni. Felravataloztuk itthon sok virággal és másnap elhamvasztottuk. Most is egy állvpányon vannak a játékai, kolumbáriuma, utolső csokija félbeharava.

Ez juniusban volt. 60 évesen ugy gondoltam, nem korrekt kiskutyát magamhoz venni, de ugy éreztem megcsalnám az emlékét. isten csodálatos. Szeeptemberben abban a családban ahonnanŐ is származott született egy kiskutya, akinek törött volt a farkincája. A tenyésztőtővel 13 éves kapcsolatom volt, átküldte a picur fotoi. Kiköpott az elhunyt kutyánk piciben! Még egyszer megbeszéltük a férjemmel, hogy nem, nem , nem.

Halottak napján felmentünk Budapestre. Végeztünk , egymásra néztünk és irány az alom. Ahogy kinyitották az ajtót 7 kis pöttyös elürohant, ő meg a kis törött farkával egyenesen rám ugrott. Mondanom se kell a józan ész elszállt , kutya meg haza. Na most itt van 2, honapja. soha nem fogja pótólni aki meghalt. DE olyan jó a gondolat, hogy ezt biztos a halott kutyánk küldte nekünk, hogy ne legyünk olyan elesettek. Nem könnyű az én koromban most ujra kezdeni, de mindenért kárpótól a kis drága.

 

Most bátran sírd ki magad, én is sokszor megálltam félre az autoval kibőgni magam. ez a természetes gyász reakcio. soha nem fog elmulni, csak csitul. gondolj arra, milyen szerencsés élete volt melletted, hogy mennyi jot adtál neki. Most a kutya menyországban gondol Rád.

 

mély megértéssel és szerettel

 

Bassett houn mami

 

Előzmény: FanniTrixi (33)