otranto Creative Commons License 2012.11.17 0 0 19024

"még véletlenül sem tudsz egy valóságot részben is fedő mondatot írni? :)"

 

Szerinted nem. De nem baj, a véleményed különösebben nem foglalkoztat, azt betudom az írói munkásságod részének. De pusztán azért itt van pár példa, hogy milyen az, amikor szerinted nem volt meghallgatás:

 

"A bizottság első útja március 2-án és 3-án Moson megyébe vezetett. Magyar javaslatra kérdőíveket osztottak ki, de ez az osztrák oldalon tendenciózusan történt, csak azok kaptak, akik Ausztria mellett nyilatkoztak. A meghallgatások eredménye ezért nem volt egyértelmű. A kérdőívek Ausztria mellett szóltak, a szóbeli meghallgatásokon inkább Magyarország mellett nyilatkoztak."

 

"Szabadbáránd. (horvát többségű község)…

A meghallgatáson a többség Ausztria mellett nyilatkozott, de voltak, akik ezzel ellentétes álláspontot hangoztattak."

 

"Alsópulyán (horvát többségű község) jelent meg Felsőpulya (magyar többségű község) és Középpulya (magyar többségű község) lakossága is …. Középpulya lakossága és képviselőtestülete is magyarpárti nyilatkozatot tett."

 

"Alsólászló (német többségű község) lakossága mellett Felsőlászló (német többségű község) meghallgatására is itt került sor."

 

"Répcemicske (német többségű község) lakossága osztrákpárti volt. Itt hallgatták meg Répcesarud (horvát többségű község) lakosságát, amely egyhangúlag Magyarország mellett foglalt állást."

 

"Itt hallgatták meg Üveghuta és Hámortó (német többségű községek) lakosságát, akik Magyarország mellett nyilatkoztak."

 

"Horvátlövőn (horvát többségű község) az osztrákok nem hirdették ki a meghallgatást, ezért úgy kellett kihívni az embereket házaikból."

 

"Pornóapátiban … lakosság kisebbik része és a bajor királyi uradalom képviselői nyilatkoztak Magyarország mellett."

 

"Itt hallgatták meg Pinkakertes és Monyorókerék (mindkettő német többségű község) lakosságát is, amelyek erősen megosztott állásponton voltak."

 

"Pinkamindszent (magyar többségű község) lakossága magyar zászlók alatt vonult fel, mindenki a Magyarországnál való maradást kérte"

 

"Rábakeresztúr (német többségű község) korábban magyarpárti hírében állt, de a bizottság előtt az egész község Ausztria mellett nyilatkozott."

 

"Szentkut és Karácsfa (mindkettő német többségű község) lakosságát az országúton hallgatták meg."

 

"Magyarkeresztes (német többségű község), Németkeresztes (német többségű község) és Csejke (német többségű község) lakói tömegesen, szinte egytől-egyig megjelentek. A többitől eltérő, komoly hangulatú, csendes meghallgatáson a Szombathellyel való gazdasági kapcsolatukat hangsúlyozták."

 

Szóval ilyen az, amikor szerinted az a mondat, hogy voltak lakossági meghallgatások, nem fedi a valóságot még részben sem.

 

 

"mert ezt is figyelembe vették.."

 

Tényleg, Akkor mégis ezek alapján is döntöttek. Nahát...

 

"mert nem volt népszavazás,"

 

Te hogy hívod, amikor meghallgatják egy község lakosságának véleményét egy adott kérdésben, majd ez alapján döntést hoznak az adott kérdésben?

 

Ugye azzal még adós vagy, hogy bizonyítsd azon állításod, miszerint a betett forrásokat "echotvs mitugrálsz" írta.


Előzmény: korieander (19022)