LAF994 Creative Commons License 2012.12.01 0 1 1886

Csákány és Haris, ide vajon ki küldte őket?

 

http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=120&na_step=30&t=9022642&na_order=

 

"winner juditválasz | megnéz | könyvjelző2011.04.07 10:49:27 © (974)

Azon "szerencsések" egyike vagyok, aki találkozott Haris Sándorral, mint televíziós munkatárs, szerkesztő, asszisztens, pszichológus. Csákány Tibor mutatta be nekem, amikor eljött hozzám - igaz nem mondta, hogy hoz is magával valakit - beszélgetni.

Csákány végig hallgatott, a "pszichológusszerkesztőmunkatársasszisztense" pedig végig agresszíven, egyre dühösebben kérdezgetett, provokatív módon. A végén annyit mondott: "én egyébként nővel nem beszélgetek...!"  Mivel nem sikerült a terve, felállt és a falfelé fordulva nagyon erősen - számomra félelmetes látvány volt - elkezdte ütni a fejét, homlokát a falba. Én még ilyet soha nem tapasztaltam, nem láttam, bár a mondást ismerem! Csak úgy döngött az egész ház! Furcsa volt ez az "asszisztens", az első pillanattól kezdve tudtam, hasonló emberrel beszélgetek, mint az én unokáim apja, csak hihetetlen volt számomra, hogy az MTV Kékfény szerkesztője egy ilyen embert "munkatársának" nevez, kapcsolatban áll vele.

 

Aztán pár nap múlva megjelent az újságban, hogy Csákány Tibort kirúgták, mert Tureket be akarta vinni Kaiser Edéhez. Akkor jöttem rá, kivel is beszélgettem én, ki próbált provokálni, aztán ki őrjöngött, amikor ez nem sikerült neki.

Előzmény: marcipannyuszi (961)"

 

Előzmény: T.Tanácsos (1885)