kisharsány Creative Commons License 2012.12.07 0 0 521

Sajnálom, hogy Veled kell szembemennem, mert tudom, hogy nem szimpatizálsz azóta velem. Mégis kénytlen vagyok egy konkrét példát/esetet a tárgyban előhozni:

 

  Fischer Károly Antal komoly fejtörésben, és bizonyítási folyamatban volt a fehér-, és fekete magyarok elnevezési megokolása tárgyában. Elmélete alapja a szűr alapszín különbözősége volt, mert megfigyelte ezt az analógiát. (hogy honnan, meg mikorról, ezt ne kérdezd vissza, mert nem ez a lényeg).

  A lényeg, hogy javasolta/kérte a XIX.szd végefelé történt valamely népösszeírás/számlálás előtt, hogy a kérdőívre vegyék fel a használatos szűr színeinek jellemző meghatározását/válaszát. Evvel a kérdőívvel. evvel az egy sorra történő válasszal, a világetnográfiában az első korrekt, megkérdőjelezhetetlen felmérés történhetett volna egy kérdésben, minden plusz költség és "macera" nélkül. Ráadásul egy azóta is eldönt(h)et(et)

len fontos kérdésre választ adhatott volna.

A miniszteriális illetékesek kérdést intéztek az MTA felé - mert bőrpapír már akkor is kellett - ahonnan BADARSÁG minősítés érkezett vissza. SOHA NEM FOGUNK MEGBIZONYOSODNI FKA. komoly dolgair=l

Előzmény: Törölt nick (520)