David901 Creative Commons License 2012.12.16 0 0 47

Első randi.

Budavári hilton.

Elegánsabbak nem is lehetnénk. Sétáljunk be és igyunk egy finom kávét, vagy forrócsokit.

A sok nyüzsgő ember segít megfeledkezni az első randi közben fellépő szorongásról, de mégsem olyan zavaró, hogy befolyásolná a randink kellemes hangulatát. Rendben. (ha a hölgy illedelmesesen beszél, nem idegesíti a pincért, és legfőképp miket sem, akkor folytassuk.)

Vigyük el cukrászdába.

Csakis a ruszwurm jöhet szóba, hogy miért? Nem egy daubner, amit minden második ember ismer, és nem egy árkád szamos..... Eleganciát sugároz. Öltözzünk ehhez méltóan.

Kóstoljátok meg a Szamos és az Esterházy tortát, a rétest és a pogácsát is és semmiképpen se hagyjátok ki a Ruszwurm krémest – a cukrászda ettől lett igazán híres.

Első randi vége. Biztosak lehetünk benne, hogy nem felejt minket a hölgy, most várjuk míg jelentkezik.

FIGYELEM: HA MEGKAPTUK A SZÁMLÁT, DE A HÖLGY A VÉGÖSSZEG IRÁNT MÉG ÉRDEKLŐDNI SEM ÉRDEKLŐDIK(NEM NÉZI MEG A BLOKKOT) AKKOR FELEJTSÜK EL. vISZONT HA FIZETNI SZERETNÉ A SAJÁT RÉSZÉT AZT SEMMIKÉPPEN SE HAGYJUK, MERT TELJESEN LEJÁRATJUK MAGUNKAT. ITT A GESZTUS A LÉNYEG.

Ha ez nem történik meg 48 órán bellül, akkor NE KERESSÜK!

 

 

 

Második randi (hívott a kiszemeltünk)

Rendben, legyünk kicsit aktívabbak, de továbbra se legyünk tucatok. Ezért üljünk be az autónkba, vegyük fel a hölgyet a lakásán, és induljunk el szentendre irányába.

Városkapunál van egy bowling club. (corner bowling)

Bowlingozzunk, oldja a stresszt, és elképesztő komfortérzetet nyújt, melytől a randink szuper lesz. És játékos. Igyunk egy narancslevet, vagy egy limonádét. Télen forraltbort, vagy forrócsokit.

Isteni hamburgerek is vannak, ne legyünk restek kipróbálni őket. Ez ebédnek is megteszi! (sok más étel is van) ne együnk hagymásat, de ezt gondolom említenem sem kéne.

Indulás tovább ne időzzünk sokat.

Irány a szentendrei dunakorzó.

Nyáron sétafika, meg fagyi, télen még szebb, ne hagyjuk ki! Kicsit lehet erre járkálni de nem sok értelme van. Hamar unalmas lesz. (tapasztalatból mondom.)

Irány tovább. Visegrádra, az út gyönyörű lesz! Szerpentines, izgalmas kanyarokal tűzdelve.
Bobozzunk egyet. Ez egy jó szórakozás, de kezdjük átlépni a limitet. fejenként 5 menet de 10 nél semmiképp se több.

Véleményem szerint a második randira érdemes többet áldozni. Szerintem kiáldoztuk magunkat.
Vigyük ajtóig a hölgyet. Csók-al búcsuzzunk el, (ha jók voltunk ezt természetesnek veszi majd) és semmiképpen se várjuk hogy invitáljon, legyünk uriemberek.

 

Harmadik randi.

Kicsit kéressük a hölgyet, ez legyen egy rövid kis találka. Találkozzunk margitszigeten a csókteremben, adjunk neki egy cuppanósat, majd igyunk egy forrócsokit a egy choco bar-ban, és búcsuzzunk el.

 

Negyedik randi.

Ismét fordítsunk egy kis időt a hölgyre, nyilvánvalóan hiányzunk neki, és az élmények is amit velünk élhet majd át.

Vacsorázzunk egyet, Budakalászon a Country tanya étteremben, ezzel is megalapozva az este vagányságát. Hisz vélhetően ma este már kicsit "közelebbről" is megismeritek majd egymást.

vacsi után indulandusz, Leányfalura éjszakai fürdőzni (leányfalusi fürdő), előny ha nem felejtünk el szólni a kisasszonynak hogy legyen nála fürdőruha, különben kellemetlen lehet a vége:)

Egész télen van, szóval nincsen kifogás. (jah és ne zabáljuk tele magunkat az isteni fogásokkal, mert nemsokára félmeztelenre kell vetkőznünk)

Nah ez egy kánaán, nincsenek sokan, ha pesti a hölgy akkor ugyancsak nem volt még itt, a belépő 1200 amennyivel exkluzívabbak a budai fürdők annyival nem nyújtanak nagyobb élményt!

És ne feledjük még ismerkedünk, ne költsük egy legénybúcsú árát a hölgyre.....

Ismét vigyük haza.... de ha fürge a kezünk akkor már nála alszunk, vagy fordítva.

 

Ha jól sikerült az este, akkor már megérte ennyit bepötyögnöm. Ha kíváncsiak vagytok, akkor megoszthatom a legtutibb randirutinjaimat helyszínekkel amikkel nem lesztek átlagosak.

 

Továbbá rengeteg lowcredit randihelyet tudok, amit biztosan nem ismernek a leányzók.

 

(Nem dicsekvésből mondom, de én még ezzel a rutinnal amit megosztottam veletek, még SOSEM fizettem rá:) ) 
Legyetek nekem hálásak!