tunderlala-3 Creative Commons License 2013.02.06 0 0 6506

Sziasztok!

 

Kedvesek vagytok, köszönöm a dícsérő szavakat, de ahogy a fiam mindig meg szokta jegyezni, nem igazán az én érdemem, hiszen csak annyi kell hozzá, hogy a mintarajzot pontosan áthímezzük a vászonra, közben csak arra kell ügyelni, hogy az X-ek mindig egyirányba álljanak és egyenletesen legyen öltve, se túl laza, se túl feszes ne legyen. 

Túl sok kreativitás nem kell hozzá, inkább csak türelem. Azt mondta, ha majd én tervezek meg egy mintát és majd azt hímzem és az fog ilyen jól kinézni, az lesz majd a valami, így csak másolok, nem nagy ügy.:))

 

Nagyon szép lesz Rece-fice terítője is, és mindenki szépeket hímez.

 

Ez még kimaradt a múltkor, ez az egyik kedvencem... azt hiszem, én maradok a Lanarte iránti szerelemnél:D, szépen kidolgozott mintáik vannak, nagyon jól néznek ki kihímezve... sokszor megtörtént már, hogy vendégek egész véletelenül jöttek rá, hogy nem festmény van a falon, hanem hímzés, mert csak közelebb lépve látszik, hogy mi is valójában.

 

Ezeket a könyvjelzőket meg a 9 éves kislányom hímezte a nagyiknak karácsonyra, nagyon élvezte, azt hiszem ő is fog hímezni.:)