Babetta72 Creative Commons License 2013.02.25 0 0 3633

" Az hogy a saját vackán kívül vannak még kedvenc helyei az normális. Ha ez nem a kapané vagy a fotel, akkor nagyon örüljetek!"

  Köszönöm megnyugtató válaszod, mi is igy gondolju, és örülünk! :)

 

"Azt viszont nem értem, hogy miért ne mászkálhatna szabadon a lakásban, amikor otthon vagytok?" Ezt szerintem félreértetted, mi is azt akarjuk és csináljuk hogy amikor otthon vagyunk "mindent" szabad, szóval nincs "helyedre!" meg ilyenek...

 

"Éppen ezért az alvás is olyan szerintem, hogy a saját kosarában, de valakinek a közelében lenne jó aludnia." 

 Az alvás, és a helyedre, viszont muszály hogy az előszobába történjen, mert ha elmegyünk vagy ha alszunk, vagy ha olyat csinálunk, ahol nem kell hogy ott legyen velünk, az előszoba lesz az ő helye, igy ezt szoknia kell!! (de feltételezem ez igy rendben van...)

 

"Én nem is bírnám hallgatni a sírását (amíg kicsi)." Ezt nem tudom melyikre érted, de az esti sirásra minden könyv, és minden gazda azt mondja hogy türelem, és sirás, mert ha odamész és babuzsgatod, rég el van rontva, és azt nem szeretnénk, életerős aktiv kutyust szeretnénk, nem egy nyafogós Ölebet..., akit csak táskába és ölbe lehet hurcibászni...

 

"Kutyaszőr szempontjából meg hiába nem engeditek bizonyos helyekre, mert szőr az úgysi lesz mindenhol! " Ez nem gond, se most se később! És a bizonyos helyeknek sem higéniai okai vannak hanem hierarchiai okai! :) Lsd kanapé, ágy hálószoba ágy, stb... (de javitsatok ki ha tévedek!)

 

Köszönöm a váalszotokat és minden épitő jellegű tanácsot, hisz csináljuk mi ahogy olvastuk hallotuk hogy célszerü, de a visszaigazolás tapasztalat alapján mindig hasznos!

 

Köszönöm!

Előzmény: nyúlszív (3632)