ncsk Creative Commons License 2013.03.05 0 0 3672

Az enyém fürdetve volt/van télen nyáron, mondjuk ez nem jó, de ez van, ha büdös, vagy koszos én bizony megfürdetem hetente többször is ha kell, nem vettem észre hogy rosszabb lenne a szőre, vagy a bőre, de elvileg ez nagyon nem jó. Szerintem megfázni nem fázik meg. Tegnap a 4 fokos vízbe úszkált és a napon száradt meg rohangálás közben (kb 14 fok volt), szóval ezt is bírja, mondjuk ha kádban fürdetem, akkor csak mérsékelten meleg vízzel és csak nagyon enyhén hajszárítózom meg nem forró levegővel és messziről, na ilyenkor nem engedem ki amíg teljesen csontra meg nem szárad, de ugye ő rövid szőrű, így kb 20 perc és száraz. Viszont nekünk a hipoallergén újszülötteknek való babafürdetők jöttek be, azokból is azok, amik mentesek mindenféle felesleges vegyszerektől.

De van olyan,a mit nem veszek fürdetésnek, mondjuk sáros lesz a lába meg a hasa alja és sima vízzel lecsapatom. Ha jól emlékszem 3 hónapos kora körül fürdettük meg először, mert belefetrengett valami dögbe :)

 

Én csak leírtam mi hogy csináljuk, de azért elvileg nem ez a követendő, én egyszerűen utálom, ha koszos meg koszol, így nálunk ez a rendszer.

Előzmény: Babetta72 (3670)