lorena33 Creative Commons License 2013.05.11 0 0 39

Sziasztok !

 

Kutya,macska epilepsziánál én is Dr. Kiss Gabriellát ajánlom .

Pontosan megérted a betegséget,felállítják a gyógyszerezést amit rendszeresen szed az állatod + lesz mellette egy ’’S.O.S gyógyszeres ládikád,, a rohamokra és nem kell éjszaka futkározni sehova Te magad az oktatás alapján tudod kezelni a helyzetet.

 

Gazditól függ tud-e anyagi áldozatot hozni az állatáért ,mert nem olcsó.

Vagy személyesen Őt vagy a lakhelyedhez legközelebb lévő általa oktatott orvoshoz mész.

Nagyjából a diagnózis 2 ½ -3 órát vesz igénybe kb. 20e óránként.

Vannak a gyógyszerek között 7-8 ezres is és még ott vannak a gépi vizsgálatok költségei –ha szükséges.

A gyógyszerezés mindenkinél más mert egyszerre több agyi gócból is kiindulhat a roham ,ezeknek mind külön-külön más a megoldása.

 

NAGYON FONTOS ,hogy az  1 rohamoktól kezdve  jegyzeteljél le mindent(roham regiszter) ,mert ez sokat segít a diagnózisban. Minden kis apróságnak van jelentősége.

 

Pl.: időpont,mennyi ideig tartott,volt –e valami előjele,roham utána hogy viselkedett, fronthatások, viselkedéséről mindent,rágcsálás- mit?,fagyizás-nyelv öltögetés,etetések ,séta, nyüsszögés,ugatás indokulatlanúl,mitől fél,emberekhez-fajtársaihoz hogyan viszonyul, ha befogadott tudunk-e valamit az előéletéről testi-lelki traumák,tenyésztőtől vett kutya esetén nincs e valami örökletességi hiba stb.

 

Oda kell innentől figyelned az állatodra,jegyzetelni,kapcsolatot tartani az orvossal,gondoskodni kell a gyógyszerekről-ne fogyjál ki belőle váratlanúl.Család,munka a mi saját problémáink mellett még egy beteg állat nem könnyű feladat, de nekik csak mi gazdáik vagyunk a lehetőség. Sajnos nem minden eset megoldható(ha köz v. ön veszélyessé válik az állat stb.)

 

KÍVÁNOK GYORS ÉS TARTÓS TÜNETMENTES MINÉL TÖBB  IDŐSZAKOKAT !

 

A SZERETET SOK MINDENRE KÉPES !

 

http://www.mrns.hu/hirek/interju-dr-kiss-gabriellaval