új mokka Creative Commons License 2013.05.14 0 0 3743

Szia!

Lehet,hogy csak mi vagyunk ilyen szerencsések, de nagyon jó kis nyugodt kiskutyát kaptunk a sorstól. Első naptól kezdve egyedül van, sajnos dolgoznunk kell , de kislányunk 13 óra körül mindennap hazaér. Szerintünk addig csak alszik, megtanulta a napi rendet.

Sajnos panelesek vagyunk, az előszoba az ő területe,ha egyedül van. De nincs gond,tudja ,ha cipőcsere, készülődés, akkor már fekszik is a kis plédjére.  Vettünk kutyapárnát, de elkezdte rágni ,és féltünk a töltettöl mi lesz ,ha megeszi, inkább elvettük, maradt a pléd, amivel még lehet jót játszani is. Szóval alig vártuk,hogy az oltások után végre lemehessünk. Ő is nagyon élvezi, van egy vele egyidős barátja, nagyon jól elvannak.Mielőtt lemehettünk, pelusoztunk, nagyon ügyes volt. Persze volt,hogy mellé sikerül 5 cm-rel. de hát ennyi belefér. Viszont mióta lejárunk elvettük előle a pelust ,mert csak játszott vele, szétszedte, már a férjem az orrából operálta ki, mert a kis lüke felszippantotta. Egy kis probléma van , az örömpisi, főleg ,ha pasik simogatják meg , egyből pisil. Remélem ezt kinővi. Meg eleinte egy kis porszívóként viselkedett, mindent meg akart enni, sokat javult. Rászólunk,hogy fúj és otthagyja.

Etetésnél nálunk a select gold nagyon bevált, az orvos is ajánlotta. Házi kosztot nem adunk. Rengeteg játéka van, hogy ne rágjon semmit, de nem is akar, eleinte rászóltunk,hogy nem és szót fogadott. Sokszor nyalakodik, de én imádom!

Tudnék még oldalakat írni, de most ennyi. Nagyon sok örömöt kívánok nektek az új jövevényhez!szia

Előzmény: bicajosegér (3742)