a8lang Creative Commons License 2013.06.02 0 0 14972

Eddig nem is törődtem a hidegindítással, elfogadtam hogy nagyon szarul indul, de most hogy felfedezték ezeket a táblákat az ecu programjában és beállíthatóvá vált, most már érdekel, ezzel is kultúráltabbá tudom tenni a kocsit.

Az alapjáratot is elfogadtam hogy 0.88-as lambdával van csak, nagyon felemelni nem akarom így is emeltem rajta már, most stabil.

Amikor berkatam az injektort akkor szörnyű volt alig járt alapjáraton és pár sec után hibakódok tömegét jelezte ki. Megpróbáltam a nyomáscsökkentős dolgot, de nem lett jobb, ennyiben hagyom, még egy ötletem van de ha az se működik akkor marad ez az alapjárat.

Az egyes benzinpumpát gyárilag egy kis computer vezérli és csökkenti a feszt alapjáraton amivel kevesebbet nyom, a kettes pumpa csak nagy terhelésnél indul be.

Most ki van relézve mindekttő, közvetlen 4mm2-es kábel betápot kaptak, és mindkettő fix teljes fordulaton megy. Ha visszakötöm a gyári modulba és az kap vastag tápot akkor újra szabályozható lenne a fordulatszáma az egyes pumpának amivel talán tudna kevesebbet szállítani.

Előzmény: Törölt nick (14971)