flora1974 Creative Commons License 2013.07.14 0 0 2595

Tisztelt Doktor Úr!

 

Megnéztem a honlapját és visszaolvastam a fórumot, és úgy döntöttem hogy belevágok a kezelésbe Önnél.  Két teljes láb+térd, elég sűrű, fekete szőrrel, tejfehér bőrrel.

 

 Van azonban több kérdésem is:  októberben lombik kezelésre megyünk,  előtte augusztusban két hétre nyaralni. Szóval valamikor szeptemberben tudnék menni egy első konzultációra és szőr-kezelésre. Ezt követően lesz a lombik, és ha sikerül amire nagyon vágyom, akkor ugye 9 hónap kihagyás. Utána, a szoptatás alatt ha jól olvastam lehet ismét menni. 

Mivel azt olvastam a hozzászólásai között hogy már az első kezelés is 30-50%-os, úgy gondolom érdemes lenne már szeptemberben kipróbálni. Mi a véleménye Doktor Úr, érdemes most belevágnom, ha lehet hogy csak egy alkalom lesz most,  a többi majd a baba után? (ha nem sikerül a lombik akkor persze  tudom folytatni, hiszen ott is ki kell hagyni minimum 3 hónapot a következőig).

Számít egy ilyen hosszú kihagyás a végleges végeredmény (4-6 kezelés után) szempontjából? Úgy értem, hogy csak eltolja a kívánt végeredményt időben, vagy esetleg mást is befolyásol?

 

A másik kérdésem:  mivel strandra is megyünk a nyaraláskor, ahol  napvédő krémmel minimálisan barnulok,  ez még engedélyezett?

 

Egy ülésben el lehet végezni egy teljes láb kezelését vagy több szokott lenni? Mármint fájdalom szempontjából, mivel olvasom hogy azért ez fájdalommal jár. Szóval a két teljes láb (alsó lábszár+comb) egy kezelése hány alkalomból van meg, átlagos fájdalomtűrö-képesség esetén?

 

Még valami: visszereim is vannak, nagyok is meg kis seprűvénák, családi örökség, ugye ez nem kontraindikációja a szőrkezelésnek?

 

Köszönöm előre is válaszát, szép napot kívánok:

 

Flóra