bekete1 Creative Commons License 2013.08.02 0 0 7238

Hali!

 

N Nycky vagyok, csak olyan rég léptem be utoljára, hogy sem a regisztrált email címemet nem tudom, se a jelszavamat, egy régebbi belépési adatomat találtam meg, azzal lépek most be. 

N Nycky-ként azért írtam jópárszor a fórumra, annakidején cserélgettem golgota hajtásokat is. 

Most azért jelentkezem így, mert kb 1 éve dolgozom, ami jó dolog, de mellette itt a háztartás és a 3 gyerek, és így semmi időm nem jut a golgotákra, ahogy sok másra sem, amit amíg itthon voltam szívesen csináltam. Sajnos az időhiány miatt el lettek hanyagolva a golgotáim is, némelyik elégggé rpóossz bőrben van, már ami még él egyátalán. 

Kérem, hogy valaki itt a fórumról, aki el tud jönni érte, jelentkezzen, és adom őket, ami még megvan, jelenleg 5 tő ami biztosan él, bár ráfér némi törődés, van 1 ami vagy él vagy nem, mert erősen száradnak a levelei, meg van pohárban egyféle, ami gyökereztetni lett letéve, vannak gyökerei, de elültetni sincs időm, ahogy átültetni se volt időm őket idén, szégyen gyalázat.

Fáj a szíven értük,  hogy oda kell adnom, de még jobban fáj a szívem amiatt, hogy  tavasz óta is kipusztult 2 tő, mert nincs rájuk időm, néha még locsolni sem. 1 tövet tartok meg, arra kerítek időt, hogy átültessem, de abban is van a cserépben 3 kicsi, az egy sima caerula, szóval a kicsiket abból is odaadom. 

Valaha fel voltak címkézve, virágoztak is, de most éppen csak vegetálnak. 

valaki jöjjön értük, hogy megmenekülhessenek. nycky kukac gportal pont hu  vagy  nnycky kukac gmail pont com a címek, amiken elérhető vagyok, bár gép előtt sincs időm minden nap ülni, de 2-3 naponta megnézem a mailcímeimet. aki érte tud jönni Tatabánya környékére, az írjon, és megadom a pontos címemet. Postázni nem postázom, mert a postára menni, meg csomagolgatni sincs időm, de valaki majdnem mindíg van itthon, csak egyeztessünk, mikor.  

 

 

N Nycky