Júlia. Creative Commons License 2013.08.04 0 0 2604

Kedves CuteRiana!

 

Először is abba szeretném beavatni, hogy honnan is vannak azok az információim, melyeket eddig írtam és amelyeket most fogok Önnel megosztani.

Férjemmel részt veszünk egy német-magyar kooprodukcióban német lézerspecialistákkal, akik sok-sok éve villanófényes szőrtelenítéssel és felületi elváltozások kezelésével (hajszálerek, pigmentfoltok eltávolítása és ránctalanítás) foglalkoznak. Ebben az együttműködésben mi is forgalmazunk, illetve üzemeltetünk ilyen orvos-kozmetikai gépeket bőrgyógyászoknál, kozmetikusoknál. Ezt azért is mondom el, mert erre a kapcsolatra hivatkozni fogok.

Partnereink Németországban ragaszkodnak a korrekt és pontos kifejezésekhez, ezért „szőrzet-csökkentés”-ről, illetve „bőrfeszesítés”-ről beszélnek, noha a gépeikkel végzett kezelések eredményessége a gyakorlatban mintegy 95-98 %-os. Oktatásainkon, előadásainkon, kezelések előtti konzultációinkon tehát a legfontosabbnak tartjuk – német mintára – a korrekt tájékoztatást. Őszintén és szakmailag megalapozott módon beszéljünk a várható eredményekről és ne tápláljunk irreális elvárásokat. Visszafogott ígéretek után látványos eredményeket elérni sokkal jobb, mint fordítva. Az, amit az első bekezdésben leír, az gyakorlatilag megfelel a valóságnak. Az a technika, amivel mi dolgozunk már sok éve, hozza az eredményeket. Rengeteg bőrgyógyász, plasztikai sebész dolgozik vele – főként Németországban – évek óta sikeresen. A gép nem varázsol, egyszerűen csak megbízhatóan végzi a dolgát. Ahogy korábban is említettem, a sikeres kezelésekhez profi gépre és szakképzett személyzetre van szükség.

Egy személyes konzultáción el tudjuk mondani részletesen, hogy pontosan milyen elven működik a szőrtelenítés és mi zajlik a kezelések során, mire kell figyelni és vigyázni közösen, hogy biztosított legyen a hatás. Nem akarok nagy szavakat mondani, bizonygatni a garanciát, elég az én személyes példám. Férjem másfél éve kezelte a lábszáramat összesen 4 alkalommal, és most kb. 26 szál szőr található elszórva. A bőröm olyan sima, hogy az szinte hihetetlen. Napról-napra halljuk vissza pácienseinktől, vendégeinktől a hasonló visszajelzéseket, mi csak mosolygunk, mondván: hát erről beszéltünk az elején…

Nem akarom, hogy túl hosszú legyen ez a bejegyzés, ezért most már csak a garanciára térek ki. Alapvetően mindenkinél ugyanazokat a jó eredményeket tudjuk biztosítani, de ennek sok függvénye van a páciens részéről. Genetikailag, hormonálisan, fájdalomtűrés terén nagyon sok múlik az egyes emberen. Nem lehet személytől függetlenül bizonyos eredményeket garantálni. Sok száz kezelésünk közül mindig is volt 1-1 rendkívüli helyzet, amikor bizonyos háttér miatt másként reagált az illető szervezete, mint az összes többinek.

 

Amit a 2599-ben írtam, az azt jelenti, hogy alkalomról-alkalomra kb. 20 %-át tudjuk elpusztítani az aktív szőrtüszőinknek, tehát egyre ritkább lesz, és a kezeléssorozat végére gyakorlatilag – szőrtüsző híján – már nem lesz szőrnövekedés. A legtöbb esetben azt tapasztaljuk, hogy több éven át nincsen zavaró szőrnövekedés, később is csak gyengébb és kevesebb – egyéntől függően. Alapvetően őssejtek esetleges aktivizálódásáról van szó hosszú távon, tehát új szőrök keletkezéséről, nem a régiek visszanövéséről.

 

Konkrét szalonokat inkább személyesen javaslok akár elérhetőség, közelség szempontjából megfelelőt a profik közül.

 

Üdv:

Julia Dr.

 

mayerffybt@gmail.com

Előzmény: CuteRiana (2601)