Babetta72 Creative Commons License 2013.08.14 0 0 3852

Sziasztok!

 

Törpe tacskó tulajdonosoktól kérnék segitséget! (kertes házban lakóktól). Zsebivel eleinte ugy indultunk hogy karantén miatt teljesen lakásba volt. Aztán karantén után előszobába aludt, és lakásba hesszelt többet, majd áttértünk arra a jóidő miatt hogy amig dolgozunk előszobába, és ha este alszunk előszobába, majd napközbe kint a kertbe, végül az a felállás hogy csak aludni jár be az előszobába meg néha egy kis létszámellenőrzésre bejön a lakásba de amugy kint van a kertben amit végtelenül élvez, és nem is sir nem rongál ha elmegyünk dolgozni (persz a virágos kertet kiirtotta, de azzal csak játszik, mert ha nem szidjuk le ugy hozza a kiásott virágot mint a lasztiját hogy dobáljam neki :D)

 

Szóval a kérdésem az lenne hogy ezt az állapotot télire is meg szeretném tartani, hogy aludni előszoba amugy meg kint (egy honapon belül csinálok egy szigetlet faházat neki szélvédett helyre bejárati ajtó mellé. Szóval van e tapasztalatotok a törpe tacsi hogy birja a hidegebb időt, ill alkalmazkodik e hozzá, gondolok itt a szőrnövesztésre, és a kis plusz felesleg felhalmozására!?

 

Köszi a válaszokat!

 

És egypár kép! :)

Ahogy őrzi a kis bőrcsontját (amit azóta eltüntetett, sztem valahova elásott) és a háttérben a vakolat! :) Kicsit megkaparászta, de ennyi az össz kár amit okozott a lakásban! :) és egy pacsicsata egy Staffival! :)

 

http://kepfeltoltes.hu/130814/2098045621_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

http://kepfeltoltes.hu/130814/4139862302_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

http://kepfeltoltes.hu/130814/4053665133_www.kepfeltoltes.hu_.jpg