Beautiful07 Creative Commons License 2013.08.19 0 0 2612

Oksi 13 és Cuteriana!

 

Akkor itt ezek szerint mindenki reklámoz aki csak ajál valakit??? Akkor kérjetek magatoknak titkosírást és akkor nem lesz reklám!!!

Az én arcomnak semii baja,és már milliószor voltam Katinál, persze aki nem tartja be amit kell és szarik bele mindenbe annak persze hogy elbaszódik az arca vagy bármelyik testérsze! Úgy látom itt kár tanácsot adni,akkor menjetek a lézerre meg az ipl-re és pacsáljátok el a pénzt!!!

Az én arcom is piros volt és csúnya alapoztam és megvettem azt a krémet amit kell! mert úgy is csak egyszer kell!!  És nem érte  nap  a bőrőmet sokáig! Nagyon szép lett,Kati megmondta hogy elfog múlni az ami csúnya és úgy is lett ! 3 hónapja nem voltam nála és arcom tökéletes a krémezéstől és azóta már nap is érte szép barna és sehol egy fehér pötty! JAAAA! ÉS SZŐR SEM! én inkább kibírom ezt,utókezelések  nélkül,egyszer és mindekor! Ja és fele annyiba  sem kerül mint a lézerek! és a lézer nem fogja eltünteni a világos szőrt sem,tehát Katinak is rengeteg olyan vendége van, akinek nem vált be a lézer egyáltalán csak otthagyta a százezreit, vagy pár szál szőre el is tűnt a világos szőrőkkel odajárhat még egy csomó ideig szuratni magát! Így legalább többe kerül a leves mint a hús!