Lunni Creative Commons License 2013.08.20 0 0 10026

jelenetem a cherolát már egy hete esszük.... vicc hogy a fekete paradicsomot ajánlották, mert hogy hidegben is jól terem, de még 1 szem se érett be...

hát mint kiderült a sárga meg csak a 40 fokban érik, még nemtudom mi lesz velük, bizakodok :)

 

bááár szerintem az éretlen paradicsomoknak van olyan jó ízük mint a boltinak :D én nem is értem hogyha itt magyar fokhagymát lehet venni, persze a legdrágább.... akkor paradicsomot miért nem hoznak be... de persze a norvégnak az a jó mert tökéletesen hibátlan.... mint a nagyszemű ízetlen málna és a semmilyenízű de nagy áfonya... persze az erdőben tonna számra szedjük ezeket csak apróbb fincsi fajtában :) holland üvegházi paradicsom van, olyan 1 nagyobb fürt de az se lehet 300g-nál több és 1000 ft... de ennyiért meg mi nem vesszük meg :/