Törölt nick Creative Commons License 2013.08.24 0 0 10274

Helyre vetettem ápr. végén, kintre, a hidegbe, és kb. fél arasznyinak maradt egészen sokáig. (Jövőre készülök erre, és már gyűjtöm az 5 literes ásványvizes flakonokat, mini üvegháznak.) A palántázottak már térdig értek, amikor ezek még sehol nem voltak. Aztán elkezdtek nyúlni, mihelyst jó idő lett, de hát az ökörszív nagy termésű és ezért későn érik, nem úgy, mint az ugyanakkor vetett koktél. (De a Harzfeuer meg a Lugas is hetek óta érik, az Ökörszív mindig lassabb.) Palántázni kellene, csak nincs igazán jó helyem hozzá, de jövőre azért megpróbálom. Kevés a fényem, de majd megpróbálom pikírozás nélkül, rögtön kis cserépbe vetve, az meggyorsítja.

Ascofolt én szeretnék, csak drága... :S Egyébként amikor először meséltem édesanyámnak a Wuxal Ascofolról, a te képeiddel példálózva, azt mondta, hogy nem tetszik neki, mert ez már nem természetes, biztosan rossz és egészségtelen. :DDDDDD Úgy kellett napokig győzködnöm, hogy ha már egyszer teljesen természetes, és biotermesztésben engedélyezett, akkor nem egészségtelen... De az ára még mindig ott van, vagy 4000 egy literért... Ha jövőre még sikerül annyi ékszert eladni, hogy telljen rá, akkor oké. De ez kétséges.

Van-e különbség az Ascofollal érő és a simán, algakivonat nélkül érő paradicsomok íze közt?

Előzmény: Törölt nick (10273)