baloo64 Creative Commons License 2013.08.25 0 0 1935

Csak hogy bosszankodjunk tovább!

 

A közönség találkozóval, nincs baj, hiszen a szurkolók "fontosak". De a junior edző meccsétől, ami a találkozó előtt játszódott, és utána is bőven megjelenhettek volna a felnőtt keretben játszó lányok, miért kell eltiltani a játékosokat? A vezetőség és az edzők között miért megy a "kinek nagyobb a f@..." játék? Ésszel kéne élni, nem az indulatokkal!

 Nem tudom mi a szakmai magyarázat, ha csak nem az alant leirtak. Mármint szarunk a juniorra. Ezt a mondatot sokan és többször hallották edzések és mérkőzések alatt a vezetőség egyes tagjaitól! Ezzel csak a játékosok unszinpátiáját növelik a vezetőség "okos és hozzáértő" tagjai felé!

Az már nem is meglepő, hogy a legtöbb egyesület utánpótlás csapatai heti 1-2 edző meccset játszanak, illetve kupákon vesznek részt, csakúgy mint a kispest felnőtt csapata.  A junior meg azért imádkozik hogy legyen még terem ahová beengednek! Jelen állás szerint nincs!!!

 Meg kell változtatni a gondolkodásmódot és a hozzá állást, hiszen hosszú távú csapatépítést kéne véghezvinni, nem márol holnapra élni a fogyó lehetőségekkel!