Julocsos Creative Commons License 2013.09.04 0 0 411

Elküldöm a te hozzászólásodra is válaszul.

Székely Attila e-mail címe: cartman19721@gmail.com

Telefonszáma: 06 20 390 13 22.

Utoljára valamikor júliusban beszéltem vele, az e-maileket elolvassa, de jobb, ha telefonon keresed, mert szerintem nagyon elfoglalt és nem tud rájuk válaszolni. Még mindig nagyon sokan keresik beteg cicákkal.

Nekem küldött most a nyáron a ragacsos galajos oldatból, és a thuja és arnica kezelést is elmagyarázta.

Bár adtam a cicának (2 éves kandúr, nincs ivartalanítva) ezeket, a Vetrivel (amikor nagyon rosszul volt, napi 3 X 10 cseppet!) együtt, ezek ellenére júliusban kb. egy hónapig csak bent feküdt a garázsban, vagy elbújt egy sötét helyre. WC-re is úgy vittük oda a kis homokos ládikájába, a hátsó lábai mögötti nyirokcsomók miatt nem tudott menni. Aztán kb. augusztus elején elkezdett kifelé sétálgatni a garázsból, most minden reggel kijön, és este viszem be (mert nem akar magától bejönni, gondolom megint párzási időszak van....).

Sokat fekszik, és nem a régi, nekem minden oldalról (több orvossal is beszéltem) azt mondták, hogy sajnos ez már így lesz, mindig lesznek rosszabb és jobb időszakai. Most azt hiszem a "jobb" időszaka van, mert bejön hozzánk a házba, dorombol és játszik, de közel sem olyan fürge mint régen, a hátsó felét még mindig fájlalja, és ha kicsit megy, elfárad és le kell feküdnie...

Mikor rosszul volt, akkor sem volt nálunk sem tályog, hányás, evett szépen, WC-je is normális volt, a lázcsillapítóktól viszont mindig sokat pisilt. Szinte 3 hónapig végig volt láza, és levert volt. Lázcsillapítót én Nurofent szoktam neki adni, 1 ml-t elkevertem kis tejben és a szájába nyomtam. Vagy egy negyed algopirint, ill. van még a Ketofen ami kifejezetten macskáknak való, de ezt legfeljebb négy napig lehet egyhuzamban adni neki, az algopirint sem szabad egyfolytában, mert nagyon elrontja a cica vérképét, és ezek miatt pisil sokat.

Minden nap ajándék, amíg még velem van, a Doktor úr pedig nagyon segítőkész, próbálkozz nála hétköznap este 7-8 között.

De, ha nem éred el, akkor írj egy e-mail címet és leírom, hogy hogyan kell alkalmazni a homeopátiás szereket. A ragacsos galajét is tudom, de azt Magyarországon nem lehet beszerezni, a Doktor úr Angliából hozatja, azt csak ő tud küldeni, de addig is, amíg nem éred el, a thuját és az arnicát elkezdhetnéd a cicánál.

Előzmény: Anyilinci (409)