Júlia. Creative Commons License 2013.09.15 0 0 2625

Hát most pukkadt ki az a bizonyos lufi, amit oksi13 említett a 2603-as hozzászólásában! De ez nem az SHR lufija, hanem a kételkedés lufija. Ha valaki minden áron ellenezni akar valamit és nem hajlandó befogadni a másik oldal véleményét, sőt, elzárkózik attól, hogy meggyőzzék annak megalapozottságáról, az valahol nem alkalmas egy színvonalas, korrekt vitára.

 

A fórumozásnak az a célja, hogy megosszuk egymással tapasztalatainkat, véleményünket, információt cseréljünk, összeadjuk tudásunkat és olyan új meglátásokat , ismereteket szerezzünk, melyek megváltoztathatják álláspontunkat. Az őszinte és konstruktív hozzászólások segíthetnek bennünket abban, hogy jobban eligazodhassunk egy-egy olyan kérdésben, amiben eddig nem voltunk elég járatosak.

 

Kedves Pinkie Pie! A bölcsesség még a tudománynál is több! Segít felülemelkedni a kicsinyes vitákon, képes befogadni új megközelítést és helyén értékeli a különböző tudományokat, kész változtatni a meglátásán.

Sajnálom, hogy nem él a felajánlásommal, pedig tényleg őszintén tettem és semmit sem veszített volna vele, csak az önérzetét! (Bocsánat, nem akarok bántó lenni!)

 

Én most felajánlom az első kételkedő jelentkezőnek, hogy leszervezek valahol egy ingyenes próbakezelést – SHR-szőrtelenítést – azzal a feltétellel, hogy itt beszámol tapasztalatairól.

 

Júlia Dr.

Előzmény: Pinkie Pie (2624)