Oksi13 Creative Commons License 2013.09.19 0 0 2635

Én meg nem értek egyet!

CuteriAnna nagyon tárgyilagosan írt a lézerkezelés garancia lehetőségeiről, és részletesen írt Korsós Kati elektrolízis kezeléséről is. Megégette és nyomokat, hegeket hagyott hátra. És kezelés közben telefonálgatott. Miközben forró tűt nyom az emberbe! Szép, ugye?

 Miért nem lehet ezt is elfogadni? Ott voltatok?

Én speciel hiszek neki. Miért kell megkérdőjelezni annak az állítását, akinek az elérhetősége publikus, olyannak (Pinkie Pie és Beautiful07), akiké pedig nem publikus. Ez mondjuk nem elegáns.

Ez lényegében megbocsátható, mert e lézeres fórum nagy részén évek óta megpróbálják a forró tűs, elektrolízises kezelést piacképessé tenni. Nem nagy sikerrel. De ahogy Beautiful07 a 2612-es hozzászólásában beszól, az enyhe szóval felháborító: „szarik bele”, „elbaszódik”. A levele (mindegyik) hemzseg a helyesírási hibáktól. Magáról állít ki bizonyítványt. Elégtelen, hiteltelen, az, aki így ír! Alpári, kioktató, arrogáns módon osztja, vagy, ahogy ő mondaná „ossza” az észt.

Itt sok kulturált hozzászólás hangzik el, ami sokszor téves, sokszor önreklám, sokszor valótlan, sokszor megvezetik a becsapható embert. De ezekből az okos ember szemezget, tanul. A buta csak ugat, dühödten csahol, mert nincsen érve.

Miért nem értitek már meg, hogy senki sem akarja, hogy forró, égető tűkkel szurkálják, aminek nyoma marad?

Ha jön válasz, csak egyet kérek, legyen elegáns, tényszerű és helyesírásból 5-ös. Legalább valami hitele legyen az öndicséretnek.

Előzmény: Pinkie Pie (2615)