Beautiful07 Creative Commons License 2013.09.19 0 0 2637

Na idefigyelj oksi!!!

 

Egy: nem kötelező idejönni,kettő szerintem bárki követhet el helyesírási hibákat! Három szerintem kettőnk közül nem én vagyok az aki alpári és sorolhatnám még amiket írtál! Te amúgy magyar tanár vagy vagy mi??? Vagy egyszerűen csak arcoskodni  jössz ide és provokálni az embereket??! Nagyon sok emberrel beszélgettem már fórumon,és tudod úgy állok az emberekhez ahogy ők hozzám! Nézd csak meg, hogy Cuteriana milyen stílust kezdett itt el velem szemben! Tudod amilyen az aggyon Isten olyan a fogadj Isten!!! LEgalább is nálam! De most tényleg?! miről is szól ez az oldal? Helyesírásról, beszólogatásról vagy miről? Én normálisan megosztottam itt a tapasztalataimat kb. egy éve jöttem ide vagy kettő! Olvasgass csak vissza a fórumhozzászólásokat.. Ez tudtommal nem csak lézeres fórum ha látnál nem csak néznél akkor látnád Krike hozzászólásait is! Nekem bevállt a Kati módszere! De nem kívánok erről többet ide írni, már ezt leírtam,és pont az ilyen "emberek" miatt mint te!!!

Szerintem a te hozzászólásod elég érdekes amúgy! Ha senki nem szeretné ezt a módszert,nem csináltatná annyi nő és férfi! Nyilván senki nem szereti ha égetik bármely testrészét,de van aki azt mondja magában,hogy ez van ki kell bírnom... ezután nem kell utókezelés pár évente stb.. és a lézertől visszanő a szőr. Igazából nem értem a te meglátásodat,szerintem veled nem kezdtem el itt semmiylen témát! Kinek a pap kinek a papné... nem kötelező olvasni a hozzászólásomat, és pláne nem kötelező velem leállni itt! De gondolom te is valami nagy okos mindnt megélt valaki lehetsz! Van akinek a lézer nem vált be, én is így jártam,de nem kezdek olyan leírásokba mint itt egyesek. Szóval ha nem írok nem válaszolj! Remélem érted mire akarok kilyukadni!!

Ja! És helyesírásból 4 es voltam! Tehát na! Arról meg nem tehetek ha naponta változik a helyesírási szabályzat! Pl: évekig a muszáj szót ly nal íruk,mostmár j! Amúgy elfogadom ha valakinek nemjön be a Kati munkája! Nálam nem telefonál,és nem éget meg! Ez van! Amúgy a leveled után téged is lehet minősiteni! Nem kell neked a Cuteriannak nevében irkálni! Ha valami baja van,majd ő itt megírja nekem! Vagy mi vagy te,valami testőr???

Előzmény: Oksi13 (2635)