tp329 Creative Commons License 2013.10.02 0 0 10741

Érdekes adatsor. Beleolvastam egy előadásába a neten, nekem már túl szenvedélyes. Tudós létére elég marketing szagú előadást tartott az úr, nem szeretem az ilyet.

Nem vonom kétségbe a közölt adatokat, bizonyára nagyon korrekt tudományos alapossággal elkészített vizsgálatok eredményét látjuk (ahogy ahhoz hozzá vagyunk szokva). Ennek mondjuk ellent mond, hogy fajtákról nem beszél, pedig......Azt is jó lett volna mellé tenni, hogy mennyi volt a DDT tartalom a 60-as évekbeli mintákban. :-(

Azt sem tudni, hogy a minták milyen termesztésből származnak.

A tojás B3 vitaminszintjét  a tojótáppal nem lehetne beállítani? Ha már az omega3/omega6 arányt is tudják módosítani?stb. stb.

De nem offolok tovább, jó paprika termést! :-)

Előzmény: martinland (10733)