www.africatwin.eu Creative Commons License 2013.10.08 0 0 13653

Nincs itt semmiféle megbízás, ne hallucinálj! Tartsd féken az üldözési mániád!  Amit írtam tavalyi dolog, a klubtagunk és te közted zajlott, én csak felemlegettem  !

 

Te elhiszed a saját magad kitalált mesét !!!???????

 

Nem én robbantottam fel a klubot, hanem te/ti !!!! Itt is leírtad, hogy nem akartál márkaklubosat játszani, miből gondoltad, hogy minden klubtag majd vakon követ ???  Nem vagy te akkora messiás...sőt inkább semekkora !

Többször bekérdeztünk ezügyben, mindíg hazudtál !

 

Aztán azért csak kiderült, hogy te a klubtagsággal együtt (mert kell a létszám a rajongói klubbodba) akartál átalakulni márkaklubból baráti-vegyes klubbá ! Meg sem kérdezted a tagokat !!!!!!!!!!!!!

 

 

MEGTÉVESZTÉS !

 

Ez a szó jellemzi a facebookos tevékenységed (is)  !

 

Merthogy nem erősbalázs rajongói klub Magyarország, vagy donvitóbrazil mélytiszteletű klub Magyarország néven csináltál oldalt, hanem a márkaklub nevét használva jelölgettél át mindenkit !

A legtöbben észre sem vették a sumákságot, merthogy már addig is tagok voltak ! Kaptak egy értesítést, hogy egy ugyanolyan nevű oldal bejelölte őket...azt hitték ez a fb hibája...

 

 

Na ez a megtévesztés !   

 

Szóval ez nem az fb. hibája, neeem neeeem, ez a balázs hibája ! Vagyis inkább sumáksága ! 

 

Kiváncsi lennék hány tagod lenne, ha nem a márkaklub nevét használnád ???!!!!  Mutasd meg mekkora májer vagy!

Töröld azt az oldalt és csinálj egyet  más néven !

 

 

 

Ha nektek az Africa Twin típus nem számít, csak a barátság meg a tisztelet (leírtad!!!!)  akkor miért ezt a nevet használjátok ??? Megmondom!

Mert így sok embert meg tudsz téveszteni, hogy az évek óta jól működö márkaklub ti vagytok !  Ez megtévesztés !!! 

 

 

 

Te használtad a mélytisztelet kifejezést ! Azóta is  ezen röhögök !  A donvito... ! Muhahahaha...

 

Az Africa Twin Klub Magyarország egy márkaklub, (érvényes szerződése van a Honda Hungary-val, tagja a Honda Márkaklubok Szövetségének) nem a te rajongói klubod ! 

 

 

Ezt az elnevezést én találtam ki, de te lenyúltad !

 

Mert neked lehet, ugye ?????  Éveken át máshogy, jellemzően a Tenere klub neve alapján nevezted a klubot, ahány matricát csináltattál az Orsival, egyiken sem ez volt!  

Találj már ki nevet magatoknak, annyi ötletet adtam már !

 

De figyelj! Ha neked a márkaklubozás vakvágány volt, legyetek LÁTÓVÁGÁNY KLUB ! :D  Vagy a már javasolt Öribari klub !  Vagy bármimás...

 

 

Idézlek: Persze, hogy nem erted. Miert is ertened? Nem is varom el.      Na eközben tuttira magadra gondoltál (mint mindíg)

 

 

Engem nem zavar, hogy ti a sok sumákolás után végre kiléptetek (hányszor tagadtátok, hogy ez lesz, de mi tudtuk !) sőt bátran mondhatom, mindenki nevében, hogy örülünk neki !

Nagyon jó lett a hangulat a klubban, nincsenek hajnalig tartó talajrészegségig tartó bulik, nincs sumákolás, nem érezzük azt hogy valaki (ez te voltál) azt gondolja bármit megtehet a klubbal a tagok beleegyezése nélkül... Sőt, még azt sem tartottad be rendszeresen amiben korábban megállapodtunk !

 

Csak próbáljatok már valami olyan nevet találni, amit nem én találtam ki és nem az évek óta jól működő márkaklub neve !

 

Na ennyi !

 

 

KT
Africa Twin Klub Magyarország

www.africatwin.eu