Jakab 12345 Creative Commons License 2013.11.08 0 0 2665

Kedves Júlia!

Egy kis ellentmondást vélek felfedezni korábbi ill. későbbi az otthoni gépekről alkotott véleményének alapjául szolgáló logika és az ebben a hsz-ben megfogalmazottakkal kapcsolatban. Ha van feloldás kérem írja meg.

A 2630-as jozzászólásában a kissebb energiát kíméletesebbnek írja le. "hiszen az SHR az IPL light-os továbbfejlesztett változata" "Míg egy komoly orvosi IPL készülékkel 36-42 Joule energiájú 1 rövid (vagy legfeljebb 2-5-szörös) villanással lehetett szőrtelenítést végezni, addig az SHR-nél pl. 15-17 Joule-nyi sokszoros villanási ciklusokkal lehet kezelni és az eredmény legalább ugyanolyan hatékony."

Vagyis egy gyenébb sugárzás többször Ön szerint legalább olyan jó, ha nem jobb. Míg az otthoni készülékekkel szemben az volt a legnagyobb kifogása, hogy gyengébbek, így nem lehet elérni ugyan azt a hatást. Holott fenti logika szerint, csak kitartóbbnak kell lenni, a gyengébb energiát több villanással kell kompenzálni, ami számomra azt jelenti, hogy lassabban vagy többször végig kell húzni a felületen az eszközt.

 

Nem lehetséges, hogy a többmilliós általam alább "iparinak" nevezett szalongépek és az otthoni között az a különbség, hogy az otthonival 3-4 ember szőrtelenítését lehet elvégezni egy 150000Ft-os géppel és utána drága lámpacsere, vagy az egyszerhasználatosok esetében új gép kell, míg a szalongéppel ennél kicsit több ember kezelését lehet elvégezni. Ha jól számolom akkor ha kb. 3 milliós géppet veszek alapul akkor az 60-80 ember szőrtelenítése után már megtérül. Ha a gének van 2 év garanciája és napi 3 embert kezelnek vele csupán az év 250 napján (hétköznapok), akkor az 1500 ember, de az ismétléseket nem számoltam így el kell osztani a kezelésekkel ami 6-8 így 180-200 ember a végeredmény, ami mág sejtet némi hasznot....

De bersze lehet, hogy rossz a logikám...

Továbbá a saját kezelésben az ember maga vállalja a kockázatot és maga végzi el a munkát is. Nem lehet, hogy "csak" ennyi a különbség?

 

Kérem reagáljon az alábbi hozzászólásomra is amiben az ILP nem véglegességéről és a hatásosság idejéről kérdezek.

 

Köszönöm.

Üdvözlettel

Előzmény: Júlia. (2630)