mentholx Creative Commons License 2013.11.08 0 0 130

Tündéri babacica testvérpár (fiú, lány) vár szerető gazdijára!

Szerető gazdit keres a képen látható tündéri, 3-4 hónapos gyönyörű koromfekete testvérpár (kisfiú és kislány). Szemmel láthatóan egészségesek, nagyon játékosak, ember-centrikusak, más cicákhoz, kutyához szokva vannak, velük jól kijönnek. Parazitamentesítve fogadhatók örökbe (lehet, hogy még a védőoltást is megkapják nálunk), az ivartalanításukban segítek. Örülnék, ha együtt fogadnák őket örökbe, ugyanakkor ez nem feltétele az örökbeadásnak.
Macskamentőként szereztem róluk tudomást, sajnos a mamájukat gazdái nem ivartalaníttatták időben, ezért születtek meg, ráadásul nem maradhatnak tovább a háznál, ezért sürgősen szerető, felelős gazdát keresek számukra, mielőtt még baj éri őket. Szerető gazdit keresnek tehát ezek a jobb sorsra érdemes kis tünemények!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Budapest, 18. kerület) - macskamentő

-

Csupaszív, gyönyörű, fiatal ivartalanított kandúrka vár szerető gazdijára!

Ezt a hatalmas, gyönyörű, gondozott, csupaszìv kandúrkát nemrég dobták be egy kórházudvarba (akárcsak egy szemetet) és hagyták sorsára. Az emberek elmondása alapján a leghidegebb időkben is csak várt és várt, próbált segítséget kérni, próbált valakihez tartozni.

Teljesen egyértelmű a kinézete és viselkedése alapján, hogy nemrég még gazdás macska volt.
Tökéletesen kutya/cica/gyerek-kompatibilis (imádja a gyerekeket), kiegyensúlyozott, a lakást ismerő, szobatiszta, nyugodt, alkalmazkodó, és az emberrel az őt ért hányattatások ellenére is maximálisan bizalmas. Azonnal bújt, dorombolt, nagyon hálás, ragaszkodó.

Ivartalanitva, chipezve, parazitamentesítve fogadható örökbe.

Szerető, méltó gazdijára vár ez a mentett, vélhetően fiatal, jobb sorsra érdemes hatalmas termetű -és szívű csodakandúr!

mentholxx@gmail.com, Budapest – macskamentő –

-

Fiatal mentett ivartalanított, oltott, chipes tündéri kislány cica vár gazdijára!

Szerető gazdit keres a képen látható, kegyetlen "gazdája" által kórházudvarba kidobott, onnan macskamentők által megmentett különleges színű, kb. 1 éves ivartalanított, parazitamentesített, oltott, chipes tündéri kislány cica!

Hányatott múltja miatt még picit félénk (ami azt gondolom, maximálisan érthető is…), de annak ellenére is nagyon emberközpontú, bújós, dorombolós tünemény! Bent van tartva, szobatiszta, másik cicával valószínűleg összeszokna. Jobb sorsára, szerető leendő gazdijára vár, aki megmutatná neki, milyen is a boldog cica-élet, és akiben nem kell többet csalódnia!

A leendő gazdinak az ivartalanításra, védőoltások beadatására, chipezésre nem lesz gondja, hiszen mindezt – a felelős macskamentés híveként – már elvégeztettük.

(Ne feledje: ha örökbefogad egy rossz sorsú cicát, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!) mentholxx@gmail.com (Bp.) - macskamentő –


-

Gazdikereső mentett, fiatal, tündéri ivartalanított kislány cica!

Szerető gazdit keres a képen látható borzalmas körülmények közül, felelőtlen, alkoholista „gazdájától” mentett fiatal (1-2 éves), ivartalanított, parazitamentesített tündéri kislány cica!

A „gazda” szomszédjai elmondása szerint ez a szegény cica eddigi életében folyamatosan szült (a kicsik sose maradtak életben) és nélkülözött. Csak nőtt, mint gaz a fűben, és senki nem törődött vele. Pedig ő egy nagyon rendes, törődésre vágyó cicus. Akkor a legboldogabb, ha a gazdi közelében lehet. Bújós, dorombolós, nyugodt, nem rongálós. Próbál maximálisan mindenhez és mindenkihez alkalmazkodni, minden pillanatban kifejezve háláját a törődésért, a megmentéséért.

Bent van tartva, szobatiszta, másik cica, macskabarát kutya, kisgyerek mellé is örökbefogadható (imádja a gyerekeket).

Igazán megérdemelne végre egy méltó életet, egy szerető gazdát, akiben soha többé nem kéne csalódnia! Élete végéig hálás és hűséges cicája lenne gazdájának.

Kérem, e-mail-ben vegyük fel a kapcsolatot.

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő –