Toby29 Creative Commons License 2013.11.10 0 0 439

Sziasztok!

Nem hiszem,h jo helyre irok,de arra torekedtem,h olyan helyre irjak,ahol friss a datum (viszonylag)
Mostanában vettünk egy 307-es Peugeot-ot,HDI 90le. Nem vagyok tisztában a diesel-es autokkal egyáltalán :( Eddig csak benzines autonk volt és ez nagyon uj nekünk. Minden szeretek az auton,tágas,szép,és még a 90 lovas is szépen megy :)
Viszont van jo pár dolog ami nagyon zavar és nem tudom,h mi lehet a megoldás. Reményeim szerint itt választ tudok kapni töletek!
Elöször is az index-kar...ha épp olyan a kedve akkor kapcsolgatja a lámpát,föl-le...érintésre,ha csak oda nyulok,már le is oltodik,de akkor is idegesitö nagyon. Aztán a légzsák...folyamatosan irja h AirbagFault vhol olvastam h kontakt sprével fujákjam meg az ülés alatti csatikat,megtörtént,de a hiba nem. Az érdeke az,h van amikor 1 orán keresztül nem irja ki,de van h ahogy inditok,már nyomja is ki a kijelzöre.
És a legfélelmetesebb számomra : alapjáraton kihagy 1 henger egy pillanatra...1 percben kb 2x-3x. Benzinesnél volt ilyen,de egy gyertyakábel cserével orvosoltam. Viszont itt a dieselnél nekem kapásbol azt mondták h porlaszto :( 
Esetleg ha valaki tud ez ügyben segiteni,azt nagyon megkööszönném,vagy ha vkinek van egy bevált szerelöje,aki megbizhato és nem kontár,azt is hálásan venném. Köszönöm. Üdv!