Aniaa80 Creative Commons License 2013.11.14 0 0 7133

Sziasztok

 

Lassan nyolc éve vagyok a Genertel biztosítónál, már rég bónusz 10-es ként. Nemrég életemben először koccoltam, egy sima karcolásos balesett lett, amit anyám szemüveg nélkül észre se venne. Mire kapok egy levelet először emaiben, hogy kifizettek 126.00 forintot a károsultnak(egy körülbelül 90-es évjáratú ausztriábol behozott ütöt kopott BMW-re), csöppet se tűnik "biztosítási csalásnak", amit kifizethetek a saját kötelező biztosítási cégemnek a Genertelnek, és akkor minden ok. Kérdem én, akkor miért fizetem 8 éve ha nem ők állják ezt?!Persze eszem ágában se volt kifizetni, hisz ezért fizetek kötelezőt ha már KÖTELEZŐ!

Aztán kaptam egy ajánlott levelett postán, hogy 2013.dec.31-el felmondják a kötelező biztosításom egyoldaluan, úgy hogy mindig fél éves csekkel rendesen fizettem a díjat. Felhívtam az ügyfélszolgálatot hogy mégis miért, mire egy egyszerű válasz a magasból, nekünk le a pór népnek: hogy "nem kötelesek nekem megmagyarázni!"

 

"Köszönöm" GENERTEL!

 

Csak gondoltam megosztom Veletek ezt a rövid kis sztorit, mivel itt az év végi kötelező váltási lehetőség, hogy átgondolhassátok. BIZTOSAN JÓ NEKTEK A GENERTEL?

 

Köszönöm hogy elolvastátok

 

Gyula