erdőszéli Creative Commons License 2013.12.15 0 0 815

szilis mester bejegyzése a kisvasutas topikon: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9011033&go=128203708

 

adott egy különleges szerelvény, és egy remek alibi, mellyel a nagy karácsonyi készülődésből ellóghatunk egy napot. 

 

nem szeretnék nagy feneket keríteni a dolognak, tehát röviden: kis hazánkban szerintem nem volt még példa egy ilyen össznépi filmezésre, közös munkára. a terv az, hogy mindannyian fogjuk a kameránkat, és a vasútvonal mentén egy szimpatikus, előre megbeszélt helyen lefilmezzük a vonatot. a felvett anyagot aztán megosztjuk egymással, és akiben van művészi ambíció, az összevág belőle egy filmet. én is szeretnék így tenni :-)

 

eddig cirka 10-en vagyunk, remélem ez a szám megduplázódik még az eseményig. aki jönne, az kérem jelölje meg a helyet, ahonnan filmezne. nyilván vannak első/másod/harmadosztályú helyek, de annak nincs értelme, hogy a fél csapat pl. az alagút tetejéről vegye fel ugyanazt.

 

a mozdonyszemélyzet a lehetőségekhez képest igyekszik kitenni magáért, vagyis ahol filmes áll, ott a gőzös keményen fog vontatni. abban maradtunk, hogy  az egyes helyszínek előtt cca. 50 méterrel a filmes egy kukásmellényt helyez el úgy, hogy az a mozdonyból jól látható legyen. (belógó ág, szelvénykő, bármi)

 

gyertek-gyertek, és kérlek itt az indexen, vagy mailban (kopaszhaj kukac gmail pont com) jelentkezzetek mielőbb!