kefgo Creative Commons License 2014.01.12 0 0 519

Kedves Mindenki!

 

Még annyit írnék az éjszakai hozzászólásomhoz, hogy -  több cicám van, sok minden történt már velük, így van  tapasztalat, ami vagy használható Nektek vagy nem, majd eldöntitek.

 

Szájdaganatos cicám STOMORGYL nevű, állatoknak készült gyógyszert kapott. Kifejezetten a szájban keletkező gyulladásokra van. Pici rózsaszín tabletta. Egy nap 1x kell beadni. Amikor bevette a lelkem - szintén étvágy függő volt - gyönyörűen használt. Őt nem nyüstöltem azzal, hogy lenyomjam a torkán,  plusz fájdalmat okozva. 

Állati keserű, ha csak picit oldódik már nem eszik meg. Így, amíg tudtam, májkrém darabba fogva adtam oda, etetés elején, amikor még éhes volt, és el is nyelte. A gond akkor volt, amikor nem akarta már megenni a darabos ételeket.

Viszont használtuk az étvágy felkeltéséhez a Medrolt - 4mg-ost. Amikor bevette az első tablettát már evett. 3-4 napig kellett adnom, majd lecsengetni.

Kapta mellé a fájdalomcsillapítót (MELOXIDYL), így az utolsó percig nem volt gond az evéssel, igaz összeturmixoltam neki a kaját, hogy csak nyelni kelljen, és válogatva csak a Felix tasakos eledelt ette meg. De vállaltam, megvettem, és örültem, hogy a betegsége ellenére jó húsban van. A daganat növekedése azonban ettől nem állt meg, így el kellett búcsúznom tőle. De mint mindenki, aki nálunk aludt el, ő is a karomban tartva kapta meg az első injekciót, nem is látta, hogy megszúrják, és én beszéltem, simogattam, amíg elaludt. 

 

A Stomorgylt nálunk az állatpatikában szemenként lehet venni - Zsuzsónak 10 napig kellett adni, utána 1 hónap szünet. Majd újra. Az 1 hónapot sosem bírtuk ki, hamarabb kiújúlt a fekély, de akkor újra szedte.

 

Magam is a természetes szerek híve vagyok, de a leukózis sokkal súlyosabb betegség, minthogy ne vegyünk igénybe mindent, ami segíthet, vagy könnyíthet az állapotukon.

 

Minden jót Nektek, hátha segít ez is egy kicsit néhányotóknak.