Zacccné Creative Commons License 2014.01.17 0 0 704702

Sziasztok,

 

szép estét mindenkinek!

Elég sűrű napjaink vannak mostanában, így csak most tudok gratulálni Szuszmokék új családtagjához, aki tényleg álomszép kismacsek :))))))))) Nagyon otthonosan érzi már magát, de hát hogy is viselkedjen egy macska, amikor hosszabb-rövidebb keresgélés után kiválasztja a megfelelő rabszolgákat és mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, beköltözik :-D

Örülök, hogy minden rendben van vele, biztos hamar összebarátkozik majd a többiekkel is!

 

Mi megvagyunk, a kis betegekkel minden rendben, tegnap megkapták az ismétlő oltást, így most már csak gazdi kell nekik, bár úgy tűnik, nem nagyon akarnak elkelni. Pedig tegnap az volt az emberem első szava az oltás után, hogy most már csak el kell passzolni őket- hát hogy lehet ilyen szívtelen?! :*)) Liza csak engem fogad el, a páromtól nem is fogadja el a kaját, nagyon fél tőle, amikor én hazaérek este, ő akkor eszik.. Persze hagyok kint szárazat napközbenre, de a kis fekete nagy haspók, nem tudom, Liza mennyit tud enni.. Kihez adjam így? Nekem is 3 hónapba telt, míg hagyja magát megsimogatni 10-ből mondjuk 5-ször és nem rohan el egyből.. Ráadásul nem sokan vállalják, hogy bent tartják, alom, szagok, stb. miatt.

De azért próbálkozunk még, visszavinni a sok másik macsek mellé, ahonnan hoztam, nem fogom.

 

Kiengedtük a kicsi macskát, még nem került elő. Kicsit aggódom, mert még nem volt kint ilyen sokat, mióta a szeme megsérült. 10-20 percekre igen, de még viszonylag világosban, most meg 5-kor engedte ki a párom, azóta nem jött vissza. Környékbeli macska, nem attól félek, hogy elveszik, csak hát nagyon bátortalan volt még kint félszemmel, félt mindentől és általában a tuján kötött ki, amihez mondjuk Némónak is sok köze volt :) Kinézett szegény, hogy mi újság, erre máris jön a kutya és menekülni kell :) Itt bent pedig olyanokat bunyóznak, hogy néha már szét kell választani őket, nagyon be tud pörögni mindkettő :)

Zsiga még mindig barátságtalan, de már sokkal többet van bent, éjszakákat is bent tölti, szóval fejlődik ((: