Zacccné Creative Commons License 2014.01.24 0 0 704784

Sziasztok,

szép estét!

 

Szegény macsek :(((((((( És senki nem törődik vele :**

Egyszer régen Lucy szeme megsérült. Kiengedtük, de órák után sem jött haza. Nagyon idegesek voltunk, hiszen már november volt és hideg, nem szokott sosem órákra eltűnni, főleg hidegben, ezért elindultunk megkeresni. És egyszercsak feltűnt a tuja alatt. Először észre sem vettem, hogy baj van, csak amikor bejött és felvettem, éreztem, hogy a bundája tiszta latyak. Jobban meg akartam nézni, akkor láttam, hogy a szeme teljesen homályos, eltűnt a pupillája, mintha elfolyt volna az egész szeme. Kirohantam az utcára és kiabáltam a páromnak, hogy jöjjön gyorsan. Azonnal indultunk Fehérvárra a kórházba. A doki a vizsgálat után elmondta, hogy ha nem javul a szeme, akkor ki kell operálni, mert ha elindul a fertőzés, a szemidegen keresztül szétterjedhet a szervezetében és ez a cica életébe is kerülhet. De másnap ő is hitetlenkedve nézett, hogy ilyet még nem látott, mert szinte teljesen kitisztult a szeme! És semmi, de semmi nem látszik rajta, teljesen ép! Valószínűleg belecsaphatott egy ág, azért sérült meg.

 

Sajnos úgy tűnik, ennek a cicának nincs ilyen szerencséje.. :**( Vajon mi lesz szegénnyel..? Ha Lucy esetében ilyen következményekkel számolhattunk, akkor ez a macska meddig élhet még?

 

Lizával megint dokihoz járunk: borzasztóan hörög, harákol, tüsszög, nehezen veszi a levegőt, úgy horkol, sípol szegény, hogy felébredek rá. Az orvos szerint a tüdeje szép tiszta, de a gégéje nagyon be van gyulladva. Naponta vinni kell szurira. Nagyon remélem, hogy hamarosan meggyógyul, mert egyre nehezebb megfogni. Ma már nem jött oda a jutifalatért sem, pedig imádja, úgy néz rám, de úgy, hogy még nem láttam macskát ilyen szépen nézni :*))) De ma már megérezte, hogy tőrbe akarom csalni és a sarokba búja kaptam el. Teljesen dermedten tűrte, hogy felvegyem és betegyem a hordozóba. Azóta ugyanúgy menekül előlem is, mint kezdetben :(

 

 

Előzmény: clavicula (704782)