anImus_ Creative Commons License 2014.02.15 0 0 704970

Sziasztok!

 

Már nem is tudom mikor írtam...próbálom követni az eseményeket, de ahogy látom nem csak én vagyok havazódva... Folyamatosan van valami, hol jó, hol rosszabb, de nem panaszkodom, próbálok a pozitív dolgokra koncentrálni. :) Pl Fannykára, aki nagyon jól van, nemrég volt kozmetikusnál, jó sok szőrt ott hagyott a legnagyobb örömömre, mert van amihez én is kevés vagyok :) Na nem megnyírták, csak a sok felesleget meg némi csomót sikerült eltávolítani :)

 

Múltkor talán írtam, hogy kezd rendeződni a hasmenős problémája,itt a teljes történet: :)

Az utóbbi időben áttértünk a HappyCat-re. Nagyon rá volt kattanva az RC-re, de akárhogy variáltuk a tápokat RC-n belül, mert mást nem igen akart enni, sosem tudtuk teljesen megoldani a hasmenés dolgot. Dokinál mindig jártunk, labor megvolt, de semmi sem derült ki, így a tápban kerestük a hibát. Olykor a dokitól kaptunk gyógytápot, na az megoldotta a problémát, de azt meg anyagilag nem lehet bírni. Aztán a rendelőben egy cicás nő említette, hogy náluk egészen véletlenül derült ki, a teljesen hasonló tünetektől szenvedő idős cicája jobban lesz a HC-től. Nem fűztünk hozzá sok reményt Fanny válogatós természete miatt, de kipróbáltuk. Imádja és ráadásul mondhatni, hogy a probléma meg is szűnt. Gondolom összetevő gond volt, allergia...talán a szójára?.

Azért kemény dolog ez a táp ügy főleg finnyásoknál. Nem lehet végigpróbálni az egész kínálatot, ráadásul bizonyos mennyiség kellene ahhoz, hogy kiderüljön, tényleg jobban beválik az új kaja. Ehhez nem elég egy vacsi.