miniminna Creative Commons License 2014.02.21 0 0 80

Szaisztok!

 

Az én kutyusomnak egy hónapja volt először egy nagyon furcsa rohama. Az éjszaka közepén kezdődött, és én akkor úgy írtam le a Lehel úti állatkorházban, mintha egy pánikroham lett volna. Alvásból hirtelen felébredt, behúzott farokkal rohangált körbe körbe a lakásban, elbújt mindenhova, lihegett, a szive nagyon gyorsan vert és mindezt 1,5 órán keresztül. Erre ők (az éjszakai ügyeletesek) kezesen közölték, hogy á, semmi baja a kutyának, csak fáj a hasa, majd adtak neki egy fájdalomcsillapító szurit, mindezt 12.000 forintért.

Azóta alkalmanként, hetente többször megébred a kutya és nagyon furán vislekedik. Mintha szellemet látna, felül, bambul egy pontra, fél, köröz.

Tegnap előtt este, 11 óra körül, ismét elkezdődött egy hevesebb roham..lihegés, szájnyalogatás, körözés a szobában, bebújt az ágy alá, behúzott farokkal mászkált mindenhova, félt, kapkodta a fejét. Sajnos ez a "viselkedés" egész éjszakán keresztül fennált. Tehát este 11-től másnap délután 1ig folyamatosan tartott, egy percet sem aludtunk, de sajnos az állatorvosunk csak 4től dolgozott, így addig nem tehettem semmit (megfogadtam, hogy többet nem megyek a Lehel úti állatkórházba). Az állatorvosunk FOCALIS EPILEPSZIÁRA gyanakszik, de azt mondta, ehhez el kell vinnem az epilepsziacentrumba kivizsgáltatni. Itt Pest közelében csak a ráczkeveiről tudok, ahol a híres neves Dr. Kiss Gabriella dolgozik, de lentebb olvastam, hogy méregdrágán.... tud esetleg valaki ajánlani nekem valamit? Kihez tudnám elvinni? Mit csináljak??

 

A válaszokat előre is köszönöm!