Zacccné Creative Commons License 2014.02.23 0 0 704994

Sziasztok!

 

Örülök, hogy akikről itt olvashatunk, azok jól vannak, vagy legalábbis a gyógyulás útjára léptek! :) További sok-sok drukk nekik, meg azoknak is, akikre ráfér, illetve mindenkinek, csak úgy :)

Mi megvagyunk, csapat jól van, a vezér bajkeverő továbbra is a Fekete Kisördög. Sokkal elevenebb, mint Mau volt ennyi idős korában, tényleg az van a pofijára írva, miközben mászkál a lakásban, hogy "na kibe köthetek bele?", és rendszerint talál is valakit, akit letámad, megkerget, akár macska, akár kutya :) Némó általában jó választás, ő mindig eláll vele bunyózni. Aztán a cica a két mancsa közé kapja és nekiáll mosdatni a kutyát :)))))) Olyan édesek ilyenkor! Persze sokat kergetőznek a lakásban, ennek annyira nem örülök, de azért jó nézni őket.

Lizát ma láttuk először játszani! Áttörésként fogtam fel ezt a lépést, hiszen eddig sosem játszott előttünk, leszámítva a kicsivel való kergetőzést, de játékkal eddig még nem láttuk játszani. Most meg elvolt jó 10 percen keresztül, egészen belelendült :))))))) Simogatni még mindig csak nagyritkán lehet, már nem is remélem, hogy egyhamar megváltozik a helyzet, de hát ő ilyen, a lényeg, hogy megszokta itt, megvannak a helyei. Most itt alszik mellettem a fotelban.

Szerintem 2-3 hét múlva virágba borul a kertünk is, már szinte az összes tavaszi virág 6-8 centire kibújt a földből.