Pennysta Creative Commons License 2014.03.03 0 0 2572

Szia!

Gondolom részt vettél az okosításon is, amit a területvezető tartott. Nektek vagy nem mondták el rendesen, vagy nem figyeltél oda.

A mostani "játék" nem játék, hanem egy bizonyos szolgáltatás bővítés az üzletnek. Ez egy adott rétegnek szól, aki "gasztronómiailag igényes" és megengedheti magának a prémium szintű edényeket például. Állítólag ezek az edények tényleg baromi jók (attól, hogy én nem tudom értelmezni a 33 ezres kisfazekat, attól még valakinek biztos kapóra jön az akciónk). És ha emlékszel még, akkor hazai termék, magyar termék... termékek kiemelésével is a gazdagabbakat akarta a vezetőség megcélozni és a folyamatos átépítések is ezért vannak. Mert a Penny a "szegények boltja".

A Mistery Shopper pedig (a kasszánál) tulajdonképpen nem kíván lehetetlent, csak a normális emberi bánásmódot. Én is kiakadok ha bemegyek valahova, ráköszönök valakire és nem viszonozza. Ezeknek a dolgoknak, mint köszönés alapnak kellene lenniük. Tény, hogy szénné szopatnak az utalvány kérdezés, válogatás, kártyakérés dolgokkal. Mondjuk ezek a dolgok a flegma bunkó, köszönni nem tudó, pénz odabacarintó, lekezelő stílusú vásárlóknál nagyon nehéz. Ki a franc akar kedélyesen társalogni egy olyannal, aki köszönés viszonzás helyett lenéző flegma tekintetet ad.

A 100.000-nek örülnék, rajtam nem múlna és nem is múlt szerintem eddig sem. Az, hogy a vezetőim mennyit kapnak nem igazán érdekel. Bár gyanítom, hogy a magyarországi főnökség adja a pénzt, hogy motiváljon minket és főleg ne égessük be a Magyarországért felelős vezetőket a németek előtt.

Előzmény: matyukám (2571)