Zacccné Creative Commons License 2014.03.08 0 0 705018

Sziasztok, szép estét!

 

Jó régen született a legutolsó bejegyzés, így gondoltam, megírom, hogy a mi életünkben volt egy kis izgalom: a kicsi macsek eltűnt 2-3 napra, majd ma reggel láttuk meg újra, de nem ám a ház környékén, hanem jópár szomszéddal lejjebb! Épp az úttest felé vette az irányt, amikor megláttuk, pont akkor és pont arra voltunk autóval. Megálltunk, ő felénk nézett, akkor már láttuk a sérült szemét. Kiszálltam, felkaptam, visszavittük, betettem a házba. Már ment is volna ki újból.. Most alszik :)

Aggódtunk, de éreztük, hogy nincs baja: ő is a környéken nőtt fel, sokat volt kint régebben, bíztunk benne, hogy vagy visszament a régi helyére, ami 2 házzal van arrébb tőlünk, vagy máshol csatangolt. Se lefogyva, se elhanyagolva nem volt, úgyhogy teljesen megnyugodtunk. Szerda este engedtük ki, és csak ma reggel fogtuk be. Nem is tudom, hazajött-e volna magától, ha nem látjuk meg és hozzuk haza.

Szóval a helyzet, hogy 5,5 macskások vagyunk, mert lehet, hogy tőle a későbbiekben is számítani kell ilyen távolmaradásokra :)

 

Ki hogy van?