shindo_a Creative Commons License 2014.03.10 0 0 560

Szia!

 

A homeopátiás szereket mindenféle betegségnél lehet alkalmazni , csak fontos , hogy a megfelelő szert, a megfelelő betegségre alkalmazzuk. Vannak homeopátiás állatorvosok,ezért érdemes  ezeket a dolgokat megbeszélni vele. Mert a nem megfelelő szerrel lehet többet ártunk, mint használunk. A Vetri dmg-t viszont mindenféle betegségnél lehet használni.

 

Nem szeretnélek elkeseríteni, de az én cicámnál sem mutatta ki az első teszt a betegséget. Nálunk is lázzal és nyaki nyirokmirigy duzzanattal kezdődött .Az antibiotikumos kezelés mellett rögtön elkezdtük a Székely Attila által megadott homeopátiás kezelést ( 422-es hozzászólás ) Első lépésként a méregtelenítést. Már három nap múlva jelentős javulás mutatkozott , a nyirokmirigyek fele akkorák lettek. Most az elkészített oldattal + Vetri + ezüstkolloiddal kezelem. Nem szeretném elkiabálni ((sikeresen !

 

A te cicád szája milyen ? -mert nagyon kell figyelni nehogy tályog alakuljon ki a szájában. Ennyit tudtam segíteni ,saját tapasztalatból.Ha kérdésed lenne még szívesen válaszolok, persze ha tudok, és jobbulást a cicának.

 

        Üdv

Előzmény: ador29 (558)