n.tomika Creative Commons License 2014.03.19 0 0 93

Kedves tücsi!

Azért irok Neked mert Te már sokszor segítettél nekem de azért mások is olvasgathatnak visszábbról!

Mostanában nem irtam, láttam írtál az utolsó uzenetemre is, de tanácstalan vagyok..........megvolt a vér eredmény semmit nem mutatott ki, mindenki azt mondta ne adjak addig neki gyógyszert, míg nem sűrűsödnek a tünetek, de ma hajnalban volt még egy rohamunk. 03.45körűl levittem a kutyust sétálni, gond nélkül felkelt, lejött, ott mindenen rendben volt, aztán ahogy felértünk a lakásba elmentem leöltözni, jött utánam de már látszott a roham jele, még átment  a másik szobába aztán zavartan ki a folyosóra majd megmeredt állva, elzuhant, amennyire tudtam segitettem neki aztán 2-3perces futás szerű rángatózós roham, megijedtem adtam neki diazepam végbéloldatot, ráadásúl 2 t is de végűl kiderült, szerencsére( mert utólag gondolkoztam nem sok e) lehet egyet se sikerült benyomni mert mikor össszeszedtem az ampullát még min2ből kinyomtam rengeteg oldatot.minden estere roham után ivott sokat, minden ivás után köhögött és azert 20perc után kezdett megnyugodni, addig csak járkált, lefeküdt járkált.... most 06.40 van már nyugodtan alszik.......

Tudom te azt tanácsoltad már nem egyszer h menjek ep. centrumba.......tudom hogy igazad is van........ de félek a folyamatos gyógyszerszedéstől, mert azt hallottam egy idő után hozzászokik és akkor ujból sűrűk lesznek a rohamok.....Nem tudom mit tegyek. Hozzám a tiszaújvárosi ep. centrum van legközelebb ismeri valaki az ottani doktornőt? Már beszéltem vele, rendesnek tűnik, sokat segített telefonon is.

Továbbá azt szeretném még kérdezni, hogy nagyon szeret mostanábana kutyám sétálni járni, mert rengeteg kutya van a lakótelepen és azokból sok tüzel, ez is kiválthatott belőlle rohamot????Elnézést a hosszúra sikerült regényért.... Szép napot mindenkinek!!!!!!!!

Előzmény: tücsi11 (83)