Zacccné Creative Commons License 2014.03.27 0 0 705032

Sziasztok!

 

Nálunk azt leszámítva, hogy a kismacska megint eltűnt, minden oké. Most már 4 napja nincs meg a fekete félszemű cicánk (nem bírom Zorrónak hívni, hiába ez lett a neve, inkább Matyit mondok neki, mert  kistermetű, így Hüvelyk Matyi jutott eszembe:-))). Aggódni nem aggódom annyira, mert ezelőtt is kint tengette az életét, hiába volt gazdája, de azért már hazajöhetne, legalább látnám, hogy milyen állapotban van a szőre, nem fogyott-e le, stb. De hát biztos csavarog. Vagy valaki eteti, mert ha nem találna kaját, biztos hazajönne.

Hálátlan dög :)

Többiek megvannak, Liza szépen alakul, szerencsére azóta sem volt semmi baj vele, amióta írtam, hogy olyan furcsán vonszolta magát. Eszik, játszik, mászkál a pulton és a tűzhelyen, szóval abszolút otthonosan mozog a kisasszony :) Nem merem kiengedni, nehogy ne jöjjön vissza, pedig ha nyitva van az ablak vagy az ajtó (szúnyogháló persze lehúzva), akkor szokott nézelődni. Látom, hogy érdekli, de őt megsimogatni is alig lehet, nemhogy pl pórázzal kivinni. Szóval ő mostmár benti cica marad. Biztos értékeli a puha ágyat, amiben aludhat :)

Hétvégén voltunk túrázni, vittük Némót is. Csak pórázzal lehetett kutyát vinni, de nagyon jól tűrte, főleg, hogy játszópajtása is akadt egy öreg kutya személyében, akivel összeismerkedtek és elkísért minket végig. A túravezető srác mondta, hogy többször látta már ezt a kutyát, sokszor odaszegődik a túrázók mellé és megy velük :) Jó időnk volt, még jó, hogy elég vizet vittünk, igaz, hogy mi alig ittunk, de Némó és a másik kutyus kapott eleget :) Persze este nem kellett altató Némónak :)