Camo_BDU Creative Commons License 2014.04.05 0 0 4482

Volt már tapasztalatom kórházzal, megpróbáltak lehúzni ok nélkül, aztán mikor ügyvédet említettem nekik, akkor hirtelen meggondolták magukat. Megbízható az egészségügy, hogy be akarnak csapni másokat. 

 

"Ha penzt keresel, es masra koltod, mint biztositasra, az a te valasztasod."

Pézt keresek, mert saját otthont szeretnék. Lakni kell valahol, nem? Vagy legyen biztosításom, és éljek egy kukában? Ez lenne az a fantasztikus egészségügy, amiről Obama beszélt? Vagy a mini-vállakozásomat hagyjam meghalni, ne forgassak bele vissza pénzt, hanem fizessem be Obamának, csak akkor meg az a helyzet, hogy az a kicsi amit keresek, az 1 év múlva már sehol se lesz, mert csődbe jutok.

 

Magas lóról lehet beszélni, de inkább gondolkozni kellene. :-/

 

"Ha nem keresel penzt, ott neked Medicaid programok."

 

Befizetem az adót, kapjak érte valamit. Ha nem kapok, akkor minek szedik be a pénzt? Ha több kell, szedjenek be többet. Felejtsék el a büntetősdit, és szedjék be azt a 600-700 dollárt, csináljanak belőle egészségügyet. Olcsó biztosítást. Annyit ki tudok fizetni. 3000-5000-10.000 dollárt nem tudok befizetni erre. És az nem is "affordable". Az ország nagyon jelentős része nem tud csak úgy évi 5-10 ezer dollárt odaadni Obama kormányának. 

Előzmény: Maule (4474)