n.tomika Creative Commons License 2014.04.24 0 0 148

Sziasztok Mindenki!

Tücsi örülök, hogy újra itt vagy! Nem tudom mennyire érdekel a dolog a kutyámmal, de mióta utoljára beszéltünk, azóta gyógyszeresen kezelem a kutyámat. De ha visszább olvastál akkor láthatod mi módon.

Továbbá szeretnék kérdezni mindenkit, hogy milyen kis rohamok lehetnek, és a kis rohamoknak milyen hatásaik lehetnek? Csak túl esik rajta a kutya és mivel kicsi nem okoz semmi gondot?????? Mi lassan 1 hónapja már szedjük a tegretolt, eddig sikerrel, bár szerda reggelre éjszaka vagy reggel rohama lehetett szerintem! most nem bent lakásban volt hanem kint aludt az udvaron, és reggel 7kor beadtam neki a gyógyszert akkor keltem nem vehettem észre vagy nemtudom mert utánna legközelebb fél9kor simogattam a kutyát és azt vettem észre hogy a nyakára rá van száradva a nyál, de az a sűrű nyál, igaz nem olyan mennyiségben mint régen mielőtt nem szedett gyógyszert, mert akkor még egy roham alatt nagyon nyálalt, tiszta nyál volt a csempe meg a kutya is. Úgyhogy most nem tudom eldönteni ,hogy kissebb de nagyroham volt és azért lett nyálas, vagy előtte való nap füvet nyírtam és majd megette a fűnyírót ott ugatta végig. akkor is nyálazott de bár szerintem nem annyira.

A lényeg hogy szeretném mindenkitől kérdezni a kisrohamokról amit tudni kell, mert nekünk eddig csak negy rohamunk volt, az lehetséges??????? Mert igaz sokat van egyedűl a kutya, olyankor lehet kis rohama azt nem látjuk, de akkor lehet baja ?????????? aKi tud válaszoljon.előre is köszi szép estét mindenkinek!!!!!

Goffi sajnálom kutyádat, hogy rohamotok volt, de hátha a tegretol jó hatással lessz rátok. Sok jót hallottam róla, remilem nekem is és neked is bevállik!

Szökekati, ha nektek is éjjel van rohamotok, nekünk eddig 1kivételével mind hajnalban volt akkor szerintem hasonló cipőben jártok mint mi, és akkor a Tegretol lenne a jó gyógyszer. De annyira nem értek hozzá csak úgy mondom, szóval ha a mostani nem válik be akkor legközelebb arra váltsatok szerintem!