goffi Creative Commons License 2014.05.04 0 0 165

Igen, 5 rohama volt egymás után. Én is sokallom, annyira elfáradt szegénykém. Kb 20-30 mp-es rohamok voltak. Most elvágódott, de tudatánál volt végig. A szokásos habzó száj és járt a lába neki rendesen, meg be is pisilt. De szerencsére észnél volt végig, meg utána is. Én vezetek rohamnaplót és most néztem meg, hogy eddig összesen 7 alkalommal volt neki rohama, 13-14 hét alatt. Ebből 4szer volt hidegfront, 2szer meleg, egyszer pedig nem írtam semmit sem, azt nem tudom már. És ha hidegfront volt, akkor voltak nagy rohamok vagy több kisebb. Melegfrontnál max 2 rohama volt, az is pár mp-es. 

Találtam email címet a hozzánk legközelebbi specialistának, írtam is neki levelet. Remélem minél hamarabb válaszol és ha mondja, akkor elvisszük hozzá. Mi még nem sok ideje szedjük a Tegretolt, remélem használni fog nekünk is. Amúgy mióta rohamozott sokkal jobb kedve van, hozza a játékát, szaladgál, menne sétálni. Úgyhogy szerintem a frontot érezhette meg, azért lehetett annyira bágyadt.

Nálatok mindig csak egy nagy roham van? Olyankor magánál szokott lenni vagy nem? És az meddig szokott tartani? Olvastam olyanról is, hogy akár 1-2 óra is lehet maga a roham. Az azért már nagyon dúrva. Azt az én kutyám tuti nem élné túl. Most is már alig tudott levegőt venni a sok nyáltól. Neki amúgy is nyomott orra van, így is nehezen veszi a levegőt. Roham közben szoktam vizes ruhával törölgetni, most a szájából is próbáltam kiszedni a nyálat. Roham után le tusoltattam, annyira lihegett, melege volt. Attól picit jobban lett, kicsit legalább lehűlt. Nagyon sajnálom ilyenkor. Mindig arra gondolok, hogy mi lesz ha nem tudjuk kihozni a rohamokból és ne adj isten el kell altatni. Azt nem nagyon bírnánk ki, nekünk ő olyan, mint egy gyerek. Most is itt horkol mellettünk :)

Előzmény: n.tomika (164)