Dr. Kádár bőrgyógyász Creative Commons License 2014.05.15 0 0 4279

Tisztelt Faraone Kft!

 

2014.május 15. 6.45. Budapest, Sasad Lakópark ll. D. épület.  A kinti hőmérséklet 11,5 Celsius. Bent a lakásban 19, 5 Celsius.

 

A törülköző a fürdőszobai radiátoron nyirkos.  A 4 éves gyermekem taknya a szájába ér, és hőemelkedése van. Didereg. A 8 éves sapkában aludt, mert fájt a füle. A feleségem tüsszög és a hátam mögött állva sürget, tegyek valamit, hogy a lakásban élhető legyen az élet. Én meg vadul csavargatom a radiátor gombot. Mintha langyosak lennének. Mintha.

A szomszédom ingatlanfejlesztő, a feleségével 15 fokban alszanak, mert azt szeretik. Éjjel lecsavarják a fűtést. Nagy hévvel magyarázza, az ilyen nagyobb épületeknél automatika szabályozza a radiátorba kerülő forró vizet. A rendszer figyelembe veszi a szélirányt, sebességét, kinti hőmérsékletet és az ÉVSZAKOT. Megértem, a közös helyiségek temperálása sokszor célszerűtlen. A rendszer csak egy dolgot nem vesz figyelembe, az ember igényét, a tulajdonosét. A mi igényünket. Mi meg szeretnénk 24 fokban lenni éjjel, nappal januártól augusztusig. Mi miért nem tehetjük meg?    

 

Kérem, biztosítsák a fűtést télen-nyáron és mi kedvünkre (és költségünkre) otthon beállítjuk a kívánt hőmérsékletet.

 

Köszönettel: Kádár László

 

Kapják még telefonbeszélgetés után: sasad2@faraone.hu és garancia@faraone.hu